Închide meniul

Memphis Depay, ratarea turneului la Euro 2020! Starul dorit de Koeman la Barcelona s-a făcut de râs cu poarta goală

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2021, 23:03

Reclamă
Memphis Depay, ratarea turneului la Euro 2020! Starul dorit de Koeman la Barcelona s-a făcut de râs cu poarta goală

Profimedia

Memphis Depay, ratare monumentală

Memphis Depay a fost omul primei reprize în Olanda – Austria. Batavul în vârstă de 27 de ani a deschis scorul din penalty și a fost protagonistul altor ratări, una dintre ele monumentală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Memphis Depay, ratarea turneului la Euro 2020

Totul a pornit de la o diagonală de efect furnizată de van Aanholt pentru Weghorst. Atacantul lui Wolfsburg a mers cu balonul la picior până în careul austriecilor, reușind să-l pună într-o situație ideală pe Memphis Depay.

Fosta vedetă de la Lyon avea toată poarta liberă, dar s-a făcut de râs. Depay a reluat balonul cu piciorul stâng, mult peste poarta Austriei.

Memphis Depay, ratare monumentală
captură Pro TV
Memphis Depay, ratare monumentală
captură Pro TV

Depay a mai avut o ocazie și pe finalul reprizei. A primit mingea în flancul stâng și avea culoar liber spre poartă, dar a întârziat prea mult execuția și a fost blocat.

Jucătorul dorit de Ronald Koeman la Barcelona a reușit totuși să înscrie în minutul 11, din penalty. La faza premergătoare loviturii de la 11 metri, David Alaba l-a faultat copilăresc pe Denzel Dumfries.

Reclamă

Memphis Depay a înscris 27 de goluri în 66 de selecții la naționala Olandei. A debutat pentru „Portocala Mecanică” în 2013, la numai 19 ani.

Memphis Depay, la mare căutare în Europa

Rămas liber de contract, superstarul olandez are de unde alege. Barcelona se afla în pole-position pentru transferul vedetei lui Lyon, însă presa din Spania a făcut un anunț surprinzător. Se pare că Juventus vrea să deturneze mutarea olandezului pe Camp Nou, scrie MundoDeportivo.

Italienii i-au oferit un salariu cu 3 milioane de euro mai mare faţă de Barcelona. De cealaltă parte, catalanii au plusat cu un an, punând pe masă o ofertă de valabilă pentru următoarele 3 sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, decizia finală stă în mâinile superstarului olandez. Marcator a 21 goluri pentru Lyon ultimul sezon de Ligue 1, Depay este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 45 de milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și