Închide meniul

„Mi-e silă!” Reacţie furibundă a Prinţului William, după ce Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka au fost ţintele unor atacuri rasiste

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2021, 14:22

Reclamă
„Mi-e silă! Reacţie furibundă a Prinţului William, după ce Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka au fost ţintele unor atacuri rasiste

Prinţul William, reacţie dură

Profimedia

Prinţul William a reacţionat după ce Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka au fost ţintele unor atacuri rasiste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţie furibundă a Prinţului William

„Mi-e silă de abuzurile rasiste îndreptate către jucătorii Angliei după meciul de aseară. Este total inacceptabil ca jucătorii să fie nevoiți să suporte acest comportament abominabil. Trebuie ca totul să se oprească acum, iar cei implicați ar trebui trași la răspundere”, este mesajul postat de prințul William pe Twitter.

Federaţia Engleză de Fotbal a luat atitudine după ce Rashford, Sancho şi Saka au fost victimele unor atacuri rasiste

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) se declară „consternată” şi „dezgustată” de comentariile rasiste postate pe reţelele de socializare împotriva lui Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka, cei trei jucători care au ratat la loviturile de departajare. Anglia a pierdut la penalty-uri finala EURO 2020 în faţa Italiei.

Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka au ratat cele 3 penalty-uri în finala EURO 2020.

Reclamă
Reclamă 4

Subliniem cu claritate că oricine se află în spatele unui comportament atât de dezgustător nu este binevenit să urmărească echipa. Vom face tot ce putem pentru a-i sprijini pe jucătorii afectaţi, în timp ce solicităm pedepsele cele mai dure posibile pentru oricine este responsabil.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și