Închide meniul

Patru scenarii pentru Euro 2020. Anunţul oficial făcut de UEFA. Există şi varianta meciurilor disputate fără fani

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 9:35

Patru scenarii pentru Euro 2020. Anunţul oficial făcut de UEFA. Există şi varianta meciurilor disputate fără fani

frf.ro

Scenariile luate în calcul de UEFA pentru Euro 2020

  • Arena Naţională organizează 4 meciuri de la Euro 2020
  • 12 oraşe vor găzdui partide de la Euro 2020

"UEFA lucrează cu cele 12 orașe implicate în turneul final pentru adoptarea unor scenarii în vederea disputării meciurilor de la EURO 2020. Cele patru scenarii pregătite sunt: stadion deschis integral, stadion deschis cu o capacitate de cel puțin 50%, stadion deschis cu o capacitate cuprinsă între 20% și 30% și stadion cu porțile închise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiecare oraș va alege, împreună cu UEFA, două scenarii după care să se ghideze în perioada următoare. UEFA va comunica în luna martie ce fel de scenariu va fi aplicat în fiecare oraș”, a fost răspunsul oficial al forului european la o solicitare formulată de Digi Sport. 

Varianta în care Euro 2020 ar fi fost mutat într-o singură ţară

Spaniolii de la Marca susţineau recent că, în luna martie, va avea loc o şedinţă la Nyon, în care s-ar putea stabili şi amânarea cu un an a competiţiei. Preşedintele federaţiei din Elveţia, Dominique Blanc, a făcut un anunţ menit să-i sperie pe fani. Pe de altă parte, disputele ar putea avea şi suporteri pe stadioane.

Reclamă

"O opțiune ar fi organizarea Euro într-o singură țară, Rusia sau Germania. A doua ar fi alegerea unei metropole cu suficiente stadioane pentru a găzdui meciurile din șase grupe. De exemplu, Londra", a spus Dominique Blanc.

Programul meciurilor de la Euro 2020 organizate de Arena Națională din București

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 22 mart., 23:41
România – Irlanda de Nord 1-1! „Tricolori” au început drumul spre EURO 2024 cu o remiză pe Arena Naţională
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Scandal la meciul FCSB - Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare!
Liga 1 • 17 mart., 22:21
Scandal la meciul FCSB – Sepsi! Ce s-a întâmplat în parcare! Gigi Becali a fost acuzat direct: „A trecut la următorul nivel”