Închide meniul

Probleme fără sfârșit la Euro 2020! Legendarul Petr Cech și-a ieșit din minți înainte de Anglia – Cehia: „Cum e posibil? E de neînțeles!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iunie 2021, 16:56

Probleme fără sfârșit la Euro 2020! Legendarul Petr Cech și-a ieșit din minți înainte de Anglia – Cehia: „Cum e posibil? E de neînțeles!

Profimedia

Petr Cech și-a ieșit din minți înainte de Anglia - Cehia

Două vedete din naţionala Angliei au fost plasate în izolare chiar înaintea meciului cu Cehia. Este vorba despre Mason Mount şi Ben Chilwell, care au intrat în contact cu scoţianul Billy Gilmour, testat pozitiv cu COVID-19. Din această cauză, cei doi au fost plasaţi în izolare şi nu vor evolua în meciul cu Cehia, de astăzi, de la ora 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul Petr Cech și-a ieșit din minți înainte de Anglia – Cehia

În schimb, ceilalți jucători din lotul Scoției nu vor intra în izolare, în ciuda faptului că s-au antrenat împreună cu Gilmour și au împărțit vestiarul cu el. Petr Cech nu înțelege acest raționament din partea oficialilor de la Euro 2020.

„Vă rog, mă poate ajuta cineva să înțeleg cum e posibil ca Mason Mount și Ben Chilwell, ambii cu teste negative, să fie izolați după ce au intrat în contact cu Billy Gilmour, iar întregul lot al Scoției, care a stat în același vestiar, hotel, avion, în aceeași sală de mese și în aceeași sală de ședințe, are dreptul de a juca fără nicio problemă pentru că jucătorii au prezentat teste negative? Care e diferența cu aceste rezultate? E de neînțeles…”, a scris Petr Cech, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Petr Cech (@petrcech)

Mount şi Chilwell sunt în izolare timp de 10 zile, până la 28 iunie. Cei doi au fost surprinși purtând o discuție cu Gilmour, după meciul Anglia – Scoţia, de vineri, scor 0-0. Sunt şanse mari ca aceştia să nu poată evolua nici la meciul din faza optimilor, anunţă The Sun.

Reclamă

Cehia şi Anglia, bătălie pe Wembley pentru primul loc în Grupa D

Acuzațiile lui Petr Cech vin înaintea unui duel cu miză uriașă. Cehia şi Anglia sunt deja calificate în faza următoare a competiţiei, dar în această seară se vor lupta pentru primul loc în Grupa D. Cehii sunt lideri, după 1-1 cu Croaţia şi 2-0 cu Scoţia. De partea cealaltă, englezii ocupă poziţia secundă, după 1-0 cu Croaţia şi 0-0 cu Scoţia.

Toate cele 3 goluri ale Cehiei la EURO 2020 au fost marcate de Patrik Schick, care este unul dintre golgheterii competiţiei. Unicul gol al englezilor l-a reuşit Raheem Sterling.

Calculele sunt simple pentru ambele echipe: dacă Anglia câştigă, câştigă grupa. În cazul oricărui alt rezultat, Cehia va merge în optimi de pe primul loc. Meciul va fi LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și