Închide meniul

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a scris istorie în Ungaria – Portugalia 0-3: „Era crucial pentru noi! Sunt recunoscător echipei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 22:40

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce a scris istorie în Ungaria – Portugalia 0-3: „Era crucial pentru noi! Sunt recunoscător echipei

Profimedia

Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă de senzaţie

Cristiano Ronaldo a doborât noi recorduri după „dubla” de senzaţie cu Ungaria. A devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Europene şi mai are doar 3 goluri până să devină cel mai mare marcator al echipelor naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei în care a fost desemnat cel mai bun jucător, Ronaldo le-a mulţumit colegilor pentru că l-au ajutat să marcheze de două ori.

„Era foarte important să câștigăm acest meci. A fost o partidă foarte dificilă, Ungaria s-a apărat timp de 90 de minute.

Am reușit să marcăm trei goluri în cele din urmă și sunt foarte recunoscător echipei pentru că m-a ajutat să înscriu de două ori și să primesc acest trofeu de om al meciului. Era crucial să pornim cu dreptul și să fim încrezători la următoarele jocuri. Acum trebuie doar să mergem înainte, nu putem merge înapoi. Trebuie să câștigăm și meciul următor”, a spus Ronaldo, citat de Record.

Cristiano Ronaldo, „dublă” pentru istorie! L-a depășit pe Michel Platini

Cristiano Ronaldo a avut o evoluție ștearsă aproape tot meciul, dar finalul i-a aparținut în totalitate. După ce Portugalia a deschis scorul norocos prin Raphael Guerreiro, lusitanii au obținut un penalty după o cădere în careu a lui Rafa Silva. Așa cum era de așteptat. Cristiano Ronaldo nu a dat greș de la punctul cu var.

Reclamă

Al doilea gol al lui Ronaldo a fost o bijuterie. Starul lui Juventus a reușit o combinație de efect cu Bruno Fernandes, iar apărarea Ungariei a rămas fără reacție. Ronaldo, în poziție de finalizare, l-a driblat și pe Gulacsi și a îndeplinit o simplă formalitate.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și