Închide meniul

Ucraina – Anglia 0-4 | Gestul uriaş făcut de Shevchenko, imediat după finalul meciului. „Eşti o legendă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2021, 10:40

Ucraina – Anglia 0-4 | Gestul uriaş făcut de Shevchenko, imediat după finalul meciului. „Eşti o legendă

Gestul uriaş făcut de Shevchenko

Twitter Jack Grealish

Sheva s-a dus la Jack Grealish, rezervă în meciul cu Ucraina, şi l-a luat în braţe pe jucătorul lui Aston Villa, căruia i-a adresat încurajări pentru o carieră senzaţională. „Îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase. Eşti o legendă. Ce jucător a fost şi ce om este acum”, a fost postarea lui Grealish.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraina – Anglia 0-4 | Gestul uriaş făcut de Shevchenko

Mijlocaşul a postat pe Twitter şi o poză cu momentul în care este îmbrăţişat de selecţionerul Ucrainei, sub privirile arbitrului Felix Brych, parcă şi el impresionat de gestul făcut de „Balonul de Aur” din 2004.

Pe de altă parte, tot printr-o postare pe reţelele de socializare, Sheva a fost nevoit să recunoască superioritatea Angliei, echipă fără gol primit în primele 5 meciuri de la Euro 2020.

„Am întâlnit o echipă extrem de puternică aseară. Le mulţumesc tuturor fanilor pentru suport, a fost foarte important în călătoria noastră. Sunt mândru de ce a arătat echipa mea la Euro 2020. Am scris pagini frumoase în istoria fotbalului ucrainean”, a scris Shevchenko, pe Twitter.

Reclamă

Euro 2020 | Ştim semifinalele de la Euro

Reprezentativa Angliei s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal, trecând în sferturile de finală, sâmbătă, pe Stadionul Olimpic din Roma, de selecţionata Ucrainei, scor 4-0.

În semifinale, Anglia va întâlni Danemarca, în 7 iulie, pe Stadionul Wembley din Londra, de la ora 22.00. Prima semifinală va avea protagoniste echipele Italiei şi Spaniei, în 6 iulie, tot de la ora 22.00 şi tot pe Stadionul Wembley.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și