Închide meniul

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

Publicat: 29 iunie 2024, 22:24

Reclamă
„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia! Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România - Olanda

Mihai Stoica şi Ianis Hagi / Colaj Profimediaimages

Mihai Stoica s-a declarat uluit de modul în care arată Ianis Hagi şi îl cere titular în meciul România – Olanda, din optimile de la EURO 2024. Oficialul FCSB-ului s-a convins după ce l-a văzut pe fiul „Regelui” împotriva Slovaciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost rezervă în primele două meciuri din Grupa E. A jucat din primul minut cu Slovacia şi a fost salvatorul tricolorilor. El a scos penalty-ul din care Răzvan Marin a marcat.

Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi înainte de România – Olanda, de la EURO 2024

MM Stoica a remarcat transformarea fizică a lui Ianis Hagi şi a ţinut să îl felicite pe mijlocaşul lui Rangers. A avut şi un mesaj pentru Edi Iordănescu.

Ianis arată foarte, foarte bine. Se poate duce să se bată la Mister Olympia. Fotbaliştilor le este foarte greu, că ei făcând încontinuu cardio ard şi e greu să pună muşchi, deci el stă foarte mult în sală şi bravo lui! Eu până acum nu l-am văzut câştigând dueluri aeriene până acum, acum nu l-am văzând pierzând dueluri aeriene

E foarte greu să-l scoți pe Ianis din echipă. Am câștigat grupa datorită penalty-ului scos de el. Man trebuie să joace. Cred că vom juca împotriva Olandei, nu putem să ne prezentăm altfel„, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda

Înainte de marele meci cu Olanda, specialiștii de la Reuters au titrat: „Hagi junior își face propriul nume la Euro 2024”.

În articolul dedicat „Prințului”, aceștia au făcut o analiză a carierei sale și au venit și cu un verdict despre comparația lui Ianis cu Gică Hagi.

Ianis Hagi a trebuit să trăiască până acum cu comparația făcută cu tatăl său, unul dintre cei mai mari jucători ai României, Gheorghe Hagi, dar la Campionatul European din Germania are șansa de a-și face propriul nume.

Reclamă

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 25 de ani a fost decisiv în partida României cu Slovacia, terminată la egalitate, 1-1, în ultimul meci din Grupa E, de miercuri, obținând penalty-ul din care Răzvan Marin a egalat.

Gheorghe Hagi a avut posibilitatea de a juca atât pentru Real Madrid, cât și pentru Barcelona într-o carieră importantă la nivelul echipelor de club și a condus Steaua București în finala Cupei Europei din 1989, pe care a pierdut-o în fața lui AC Milan.

Drumul fiului său a fost mai mult o luptă. Ianis a crescut în academia tatălui său și a fost debutat de către tatăl său la 16 ani, la clubul Viitorul Constanța.

Mai târziu s-a alăturat echipei italiene Fiorentina, Genk în Belgia și acum Rangers, în Scoția”, a notat publicația menționată anterior.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

23:10

LIVE TEXTPortugalia – Slovenia 0-0. Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Cristiano Ronaldo, prima ocazie a Portugaliei

22:50

Sorana Cîrstea, eliminată de numărul 298 mondial în primul tur la Wimbledon 2024. Românca a pierdut 10 game-uri consecutive

22:16

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

21:31

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și