Închide meniul
Video

„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 13:50

Reclamă

„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen

Suporterii români, în Germania/ AntenaSport

Suporterii României au cucerit străzile din Munchen, înaintea duelului cu Ucraina de la EURO 2024. Mii de fani ai naționalei se pregătesc de debutul „tricolorilor” la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Ucraina, primul duel din Grupa E de la EURO 2024, va fi în format live text, pe AS.ro, astăzi, de la ora 16:00.

Suporterii României au cucerit străzile din Munchen, înaintea duelului cu Ucraina

Peste 30.000 de fani români sunt așteptați în tribunele arenei lui Bayern Munchen, la duelul dintre România și Ucraina. Suporterii s-au încălzit deja pe străzile orașului, unde au cântat pentru „tricolori”.

„Ole, astăzi batem Ucraina” și „România, România, ole, ole, ole” sunt doar câteva dintre versurile preferate ale fanilor români din Germania.

Și cu o seară înainte de meci, suporterii au făcut atmosferă la Munchen. De la terasele din oraș se auzeau doar încurajări pentru „tricolori”, care vor să obțină al doilea succes din istoria României, la un Campionat European.

Reclamă
Reclamă 4

Prima victorie a „tricolorilor” la EURO datează de la turneul final din 2000, atunci când naționala învingea cu 3-2 Anglia și reușea să treacă de grupe.

La actuala ediție a Campionatului European, „tricolorii” se mai duelează cu Belgia, pe 22 iunie, și cu Slovacia, pe 26 iunie, pe lângă meciul de debut cu Ucraina.

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024

Înaintea duelului de la Munchen, cei de la site-ul UEFA.com au prefaţat duelul dintre România şi Ucraina şi au scos în evidenţă punctele forte ale celor două echipe şi ne-au asigurat că ne aşteaptă un final dramatic:

Reclamă

„România participă pentru a șasea oară la EURO, primul din 2016 încoace, în timp ce Ucraina joacă la al patrulea Campionat European consecutiv. Ambii selecționeri, Edward Iordănescu și Serghei Rebrov, sunt prezenți la un turneu final pentru prima dată. Pentru Iordănescu, va fi un moment plin de emoție de a deveni primul antrenor din România la un EURO de la tatăl său, Anghel, încoace.

Tricolorii au avut o campanie de calificare bună, terminând pe primul loc în grupă și rămânând neînvinși, în timp ce au primit doar cinci goluri în 10 meciuri. Ucraina s-a ținut bine înainte să termine pe locul al treilea în spatele Angliei și Italiei, după care a fost puternică la baraj și le-a învins pe Bosnia și pe Islanda, toate cele patru goluri înscrise venind în repriza a doua, trei dintre ele în ultimele șase minute. Deci pregătiți-vă pentru un final dramatic”, se arată pe site-ul oficial al celor de la UEFA.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și