Închide meniul

Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR

Dan Roșu Publicat: 17 iunie 2024, 20:45

Reclamă
Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR

Belgia - Slovacia 0-1 LIVE SCORE

Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR / Profimediaimages

Belgia – Slovacia, scor 0-1, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Belgia şi Slovacia s-au întâlnit în al doilea meci al Grupei E de la EURO 2024, după România – Ucraina 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgia a cedat surprinzător în faţa Slovaciei. Romelu Lukaku a avut două goluri anulate cu sistemul VAR. Mai mult, Hancko le-a şi evitat un gol belgienilor cu o intervenţie fabuloasă. A respins mingea de pe linia porţii!

Clasamentul actualizat din Grupa E:

  1. România – 3 puncte (3-0)
  2. Slovacia – 3 puncte (1-0)
  3. Belgia – 0 puncte (0-1)
  4. Ucraina – 0 puncte (0-3)

La Frankfurt am Main, portarul slovac Dubravka a intervenit în minutul 3, în faţa lui Lukaku, dar în minutul 7 Ivan Schranz a deschis scorul. Kucka a şutat din careu, portarul belgian Casteels a respins şi Schranz a trimis în plasă. Slovacia conducea cu 1-0, însă belgienii au recăpătat treptat conducerea meciului, fără să reuşească sa înscrie. Haraslin a ratat pentru slovaci în minutul 40, când Casteels a intervenit excelent.

Belgienii au înscris prin Lukaku, în minutul 56, dar golul a fost anulat de VAR, pentru o poziţie de ofsaid la atacantul diavolilor roşii. După numai şase minute, Hancko a respins de pe linia porţii şutul lui Bakayoko, dar s-a lovit de genunchiul coechipierului său, Vavro, şi a fost KO pentru scurtă vreme, perioadă în care jocul a fost întrerupt. Insistenţa belgienilor a părut că fost însă răsplătită de golul lui Lukaku, în minutul 86. VAR-ul a decis însă să nu valideze golul demonstrând că Openda a atins balonul cu mâna înainte de a-l pasa lui Lukaku. În minutul 90+2 Dubravka a intervenit în faţa lui Openda şi Slovacia a învins Belgia cu 1-0.

Reclamă
Reclamă 4

Belgienii vor înfrunta România în meciul următor, la Koln, sâmbătă, 22 iunie. În clasamentul grupei E conduce România, cu 3 puncte (golaveraj 3-0), urmată de Slovacia – 3 puncte (golaveraj 1-0), Belgia e pe trei, iar Ucraina pe 4, ambele cu nici un punct.

BELGIA: Casteels – Castagne, Debast, Faes, Carrasco (Lukebakio 84) – Trossard (Tielemans 74), Mangala (Bakayoko 58), De Bruyne, Onana, Doku (Openda 84) – Lukaku. SELECŢIONER: Domenico Tedesco.

SLOVACIA: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda (Obert 90+4) – Schranz (Duris 81), Bozenik (Strelec 70), Haraslin (Suslov 70). SELECŢIONER: Francesco Calzona.

Reclamă

Cartonaşe galbene: Mangala 30, Tielemans 76, Lukebakio 85 / Schranz 41

Arbitri: Umut Meler – Emre Eyisoy, Kerem Ersoy (toţi din Turcia) – Serdar Gozubuyuk (Ţările de Jos)

Belgia – Slovacia LIVE SCORE

Min. 90: Belgia – Slovacia 0-1! Final de meci!

Min. 86: Incredibil! Romelu Lukaku a marcat din nou, dar şi de această golul a fost anulat cu VAR! A fost observat un henţ înainte ca mingea să ajungă la Lukaku.

Min. 62: Ratare incredibilă a belgienilor. Hancko a respins de pe linia porţii, după care a fost lovit cu genunchiul în cap de un coechipier. A fost nevoie de intervenţia rapidă a medicilor.

Min. 56: Gol anulat pentru Romelu Lukaku. Starul Belgiei a trimis minge în poartă, din apropiere, după o recentrare a lui Onana. Golul 86 al lui Lukaku la naţională nu a fost validat, după intervenţia VAR.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză! Belgia este condusă de Slovacia şi se preconizează un rezultat „şoc” în grupa E.

Min. 7: Belgia – Slovacia 0-1! Schranz a deschis scorul. Golul a fost validat cu VAR. Surpriză uriaşă în grupa României.

Min. 1: A început meciul!

Belgia: Casteels – Castagne, Debast, Faes, Carrasco – Mangala, Onana – Doku, De Bruyne, Trossard – Lukaku

Rezerve: Theate, Vertonghen, Witsel, Tielemans, Kaminski, Sels, Lukebakio, Vranckx, De Ketelaere, Bakayoko, Openda, Vermeeren, De Cuyper

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin

Rezerve: Obert, Rigo, Gyomber, Suslov, Tupta, Benes, Rodak, Hrosovsky, De Marco, Strelec, Duris, Bero, Ravas, Sauer, Kosa

Aceasta va fi a patra întâlnire directă dintre cele două selecţionate. Belgia şi-a trecut în cont o victorie, în timp ce celelalte partide s-au terminat la egalitate, golaveraul fiind 4-3.

Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Jan Vertonghen şi Axel Witsel sunt jucătorii care au luat parte la succesul menţionat mai sus, ce a avut loc în februarie 2013.

Presa din Belgia a analizat naționala României înainte de EURO 2024

Presa din Belgia a analizat naționala României înainte de EURO 2024! Jurnaliștii au vorbit despre selecționata lui Edi Iordănescu, cu câteva zile înainte de debutul la turneul final.

„România, o lipsă de creativitate care stârneşte îngrijorare”, scrie miercuri site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, cu ceva mai mai mult de o săptămână înaintea meciului de la EURO 2024 dintre selecţionatele antrenate de Edward Iordănescu şi Domenico Tedesco

„Doar trei goluri în patru meciuri amicale. Tricolorii sperau fără îndoială că vor avea o pregătire mai reuşită. Exceptând Columbia, coechipierii lui Răzvan Marin au înfruntat adversari abordabili. Irlanda de Nord, Bulgaria şi Liechtenstein s-au deplasat la Bucureşti.

Doar prima dintre acestea (Irlanda de Nord – n. r.) a primit gol. Semn al unor adevărate probleme ofensive ale românilor”, comentează RTBF, potrivit căreia primul meci al României la turneul final, împotriva Ucrainei, ar putea fi deja decisiv, notează agerpres.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și