Închide meniul

Căpitanul Scoţiei, Andy Robertson, făcut praf de o legendă după umilinţa cu Germania: „Scrii istorie într-un mod greşit”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 10:11

Reclamă
Căpitanul Scoţiei, Andy Robertson, făcut praf de o legendă după umilinţa cu Germania: „Scrii istorie într-un mod greşit

Căpitanul Scoţiei, Andy Robertson, făcut praf de o legendă după umilinţa cu Germania

Andy Robertson, în meciul Germania - Scoţia 5-1 / Profimedia Images

Căpitanul Scoţiei, Andy Robertson, a fost făcut praf de o legendă după umilinţa cu Germania. Roy Keane l-a criticat dur pe Andy Robertson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scoţia a fost învinsă cu 5-1 de Germania în primul meci de la EURO 2024. Scoţienii au punctat cu noroc pe tabelă, în minutul 87, prin autogolul lui Rudiger.

Căpitanul Scoţiei, Andy Robertson, făcut praf de o legendă după umilinţa cu Germania: „Scrii istorie într-un mod greşit”

Nu ne-am prezentat cu adevărat, am fost absenți, i-am lăsat să facă orice cu mingea. Avem câteva zile pentru a fi supărați pe noi înșine acum.

Evident că am avut un plan de joc, ei la fel, al lor a funcționat de un milion de ori mai bine decât al nostru. Asta nu a fost din cauza antrenamentelor, ci pentru că nu am pus în practică ce am făcut la antrenament”, a declarat Andy Roberston după meci, citat de The Scottish Sun.

Nu ar trebui să fii supărat pentru o zi, ci pentru mult timp. Vorbeai despre istorie, dar scrii istorie într-un mod greșit”, i-a transmis Roy Keane lui Andy Robertson după ce Scoţia a fost umilită de Germania.

Reclamă
Reclamă 4

Andy Robertson este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 30 de milioane de euro. El mai are contract cu Liverpool până în vara lui 2026. „Cormoranii” l-au transferat în vara lui 2017, de la Hull City, pentru 9 milioane de euro.

Kai Havertz, după ce Germania a „spulberat-o” pe Scoţia în primul meci de la EURO 2024: „E doar începutul”

Kai Havertz, autorul unui gol din penalty în meciul dintre Germania şi Scoţia, a făcut declaraţii după victoria cu 5-1 obţinută de „Die Mannschaft”.

Havertz a subliniat că victoria concludentă a naţionalei antrenate de Julian Nagelsmann transmite un mesaj celorlaltor echipe de la EURO 2024.

Reclamă

Cred că o victorie cu 5-1 transmite un mesaj. Dar este doar începutul. Am văzut calitatea pe care o avem în echipă şi cât de buni sunt jucătorii noştri. Încă vom avea parte de adversari dificili. Cred că s-a simţit energia de pe stadion încă din primul minut. Noi am impus ritmul şi fanii au fost acolo. Golurile au venit, ceea ce a fost, de asemenea, bine. Şi cu cartonaşul roşu, a doua repriză a fost un pic mai uşoară. Am avut jocul sub control timp de 90 de minute. Toată ţara este în spatele nostru, aşa cum am observat la centrul de pregătire. Noi ştim asta”, a declarat Kai Havertz, după Germania – Scoţia 5-1.

Havertz a marcat din penalty, în minutul 45+1 al meciului. Atacantul lui Arsenal a dus scorul la 3-0. Havertz a fost înlocuit de Nagelsmann în minutul 63 al meciului. Niclas Fullkrug a intrat în locul lui şi a marcat un gol de senzaţie, la 5 minute după ce a fost introdus pe teren.

Tânărul fenomen, de 21 de ani, al naţionalei Germaniei, Florian Wirtz, a deschis scorul în minutul 10. Musiala a majorat avantajul Germaniei, în minutul 19. Nemţii aveau să intre la pauză cu 3-0, după golul marcat de Havertz din penalty.

Fullkrug şi Emre Can au marcat pentru „Die Mannschaft” în repriza a doua. Fullkrug putea reuşi chiar „dubla”. A introdus balonul în plasă pentru a doua oară în repriza secundă, dar reuşita a fost anulată pentru offside, după consultarea VAR.

Antonio Rudiger şi-a dat autogol în minutul 87 al meciului, Scoţia reuşind şi ea, astfel, să puncteze, cu noroc, pe tabelă. Germania va mai juca în grupă împotriva Ungariei, miercuri, de la ora 19:00, şi împotriva Elveţiei, duminică, 23 iunie, de la ora 22:00.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și