Închide meniul

Ce pasiuni are Radu Drăguşin: „Am descoperit asta în Italia!” Dezvăluiri din cantonamentul naţionalei

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 14:19

Reclamă
Ce pasiuni are Radu Drăguşin: „Am descoperit asta în Italia! Dezvăluiri din cantonamentul naţionalei

Ce pasiuni are Radu Drăguşin

Radu Drăguşin/ Profimedia

Radu Drăguşin a dezvăluit ce pasiuni are. Internaţionalul român a făcut dezvăluiri chiar din cantonamentul naţionalei, cu patru zile înainte ca „tricolorii” să debuteze la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a transmis că în timpul liber se plimbă cu câinele, găteşte şi învaţă lucruri de dezvoltare personală.

Ce pasiuni are Radu Drăguşin

”În timpul liber mă plimb cu câinele, gătesc şi citesc chestii de dezvoltare personală. Pe câinele meu îl cheamă Kai, are şase luni şi este labrador. Pot spune că Londra este oraşul meu preferat, este impresionant, sunt o gramadă de culturi şi locuri de văzut. Îmi place să joc golf, am descoperit acest sport la Genoa, iar în Anglia este foarte dezvoltat”, a spus Drăguşin, pentru FRF TV.

Cartea preferată este „Cele 48 de legi ale puterii”, iar în şcoală nu a excelat la vreo materie. ”Nici nu am avut o materie preferată, dar nici una pe care o uram. Îmi placea istoria, mi se părea interesantă”.

Drăguşin preferă vacanţele la mare şi pastele, mai ales cele carbonara. Întrebate despre poznele pe care le făcea în copilărie, fundaşul român a oferit imediat un răspuns: ”Îmi place să cred că am fost un copil destul de cuminte şi nu prea ştiu să fi făcut vreo poznă mare”, a adăugat fundaşul român.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăguşin, încrezător înainte de EURO 2024: „Suntem mai uniţi ca niciodată”

Radu Drăguşin este încrezător înainte de EURO 2024. „Tricolorii” au ajuns luni seară în Germania, la Würzburg, acolo unde România are cantonamentul. Primul meci al echipei naţionale va avea loc pe 17 iunie, cu Ucraina, la Munchen.

„Este mult entuziam printre noi, am văzut cum ne-au primit oamenii, hotelul cum este decorat, oamenii care ne-au aşteptat. Este un sentiment de mândrie, ne-am dorit şi am muncit pentru acest lucru. Starea de spirit nu s-a schimbat, nici măcar după cele două amicale. Sper să-mi ajut echipa şi colegii. Cum ne apărăm la Tottenham este diferit faţă de felul în care ne apărăm la naţională. Dar când te mulezi pe cererile antrenorului, devii un jucător mai bun.

Obiectivul nostru este să trecem de această grupă, cred că îl putem atinge. Noi mereu am fost „underdog”, ca să zic aşa, majortatea nu a crezut că putem face ceva, dar trebuie să avem încredere că putem face un European bun. Pot spune că starea de spirit este excelentă, suntem mai uniţi ca niciodată. Aceste amicale ne-au dat multe răspunsuri. Vom studia foarte bine Ucraina şi vom face un plan de a câştiga meciul”, a spus Radu Drăguşin la conferinţa de presă.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:56

Olanda – Franța LIVE TEXT 22:00. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Echipele probabile

13:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari: „Azi faci ceva, mâine nu mai ești!”

13:19

David Popovici a „şocat” lumea întreagă după timpul fabulos din finala de la 100 de metri: „Este o situaţie înspăimântătoare!”

13:18

Polonia – Austria LIVE TEXT (19:00). Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”. Echipele probabile

13:12

LIVE VIDEOEtapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Spaniei e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Paul Aron, cel mai rapid din antrenament

12:15

Albion Rrahmani și-a decis viitorul! Un om din interior a dat toate cărțile pe față: „Asta mi-a spus!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și