Închide meniul

Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024! Anunţul făcut de UEFA

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 16:37

Reclamă
Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024! Anunţul făcut de UEFA

Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024

Istvan Kovacs, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

UEFA a făcut anunţul şi a dezvăluit ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024. Centralul român nu a fost delegat la niciun meci nici din sferturile turneului final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a arbitrat două partide, din faza grupelor Campionatului European din Germania. Românul a fost la centru la meciurile Slovenia – Serbia 1-1 şi Cehia – Turcia 1-2.

Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024

După ultimul meci arbitrat, Istvan Kovacs a fost criticat în termeni duri. Românul a arătat un număr record de cartonaşe în duelul dintre Cehia şi Turcia, iar cehii au fost extrem de nemulţumiţi de prestaţia lui.

Ca urmare, UEFA nu l-a delegat pe arbitrul român la niciun meci din faza optimilor Campionatului European. Cu o zi înainte de startul sferturilor, UEFA a publicat lista centralilor care vor arbitra duelurile pentru semifinale, iar numele centralului român nu este regăsit.

Cei patru arbitri care vor fi la centru în partidele din sferturile Campionatului European sunt englezii Anthony Taylor (Spania – Germania) şi Michael Oliver (Portugalia – Franţa), precum şi italianul Daniele Orsato (Anglia – Elveţia) şi francezul Clement Turpin (Olanda – Turcia).

Reclamă
Reclamă 4

Brigada lui Istvan Kovacs, din care mai fac parte asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, nu a fost trimisă momentan acasă, astfel că mai există şanse teoretice ca aceştia să fie delegaţi la un meci din faza semifinalelor EURO 2024.

Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

Istvan Kovacs a fost „distrus” pe rețelele sociale, după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2. Arbitrul român a arătat un număr record de avertismente, iar la finalul meciului a primit comentarii teribile.

Niciodată în istoria unui turneu final nu au fost acordate mai multe cartonașe într-un singur meci. Precedentul record era deținut de Antonio Mateu Lahos, care arătase 18 cartonașe în meciul Argentina – Olanda, din sferturile Mondialului din 2022.

Reclamă

Koacs i-a dat două cartonașe galbene lui Barak și a lăsat Cehia în inferioritate încă din minutul 20. A urmat un haos general, în care românul a acordat cartonașe atât pe teren, cât și la jucătorii de pe bancă.

După fluierul final a fost la un pas să se lase cu bătaie generală, iar Istvan Kovacs i-a arătat cartonaș roșu lui Chory și gabene pentru Soucek și Guler.

„Istvan Kovacs este cel mai slab arbitru din istorie. A pierdut controlul meciului. Tot ceea ce poate face este să împartă cartonașe galbene la toată lumea”, „Istvan Kovacs este cel mai slab arbitru din lume!” şi „Istvan Kovacs nu ar trebui să mai arbitreze la EURO după Turcia vs Cehia. A pierdut total controlul și a izbucnit haosul. 18 cartonașe galbene, două roșii… nebunie!”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America. Cum arată semifinalele

8:41

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: „El şi-a făcut o cotă”

8:36

Virgil van Dijk, reacție categorică după ce Olanda a întors scorul în șase minute cu Turcia: „Ar fi fost foarte grav!”

8:17

Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată

23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și