Închide meniul

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024: „El m-a impresionat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2024, 19:20

Reclamă
Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024: „El m-a impresionat!

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024

Fotbaliştii României au sărbătorit calificarea în optimi la EURO 2024 / Profimediaimages

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024, înaintea meciului din optimi cu Olanda. Fostul căpitan al tricolorilor a lăudat unul dintre titularii lui Edi Iordănescu din toate partidele din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chivu a fost impresionat de Denis Drăguş, atacantul care a marcat în victoria de senzaţie cu Ucraina. Internaţionalul român a şi reuşit transferul carierei şi a semnat cu Trabzonspor. Va primi un salariu de 1.3 milioane de euro la noua sa echipă.

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024

Pe mine m-a impresionat Drăguş la acest turneu final, mi-a plăcut felul în care el s-a exprimat din toate punctele de vedere. Şi defensiv, şi ofensiv. În momentul de faţă nu e corect să nu vorbeşti şi despre ceilalţi. Putem mai mult, sigur că putem mult mai mult. Putem să facem mai mult şi de ce nu, şi în sferturi„, a declarat Cristi Chivu pentru digisport.ro.

Fostul internaţional a scos în evidenţă şi jucătorii din apărare. A amintit şi de paradele salvatoare ale „eroului” Florin Niţă.

Din punct de vedere defensiv îmi place organizarea pe care o avem. În fotbalul de azi contează mai mult echipa, ăsta e punctul nostru forte. Mi-au plăcut toţi, felul în care s-au sacrificat, felul în care s-au ajutat. Şi mi-a plăcut şi portarul care ne-a salvat în multe momente„, a mai spus Chivu.

Reclamă
Reclamă 4

România se va duela cu Olanda pentru un loc în sferturile de finală de la EURO 2024. Meciul va fi marţi, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florin Niţă, mesaj uimitor şi plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda

Florin Niţă a primit un mesaj plin de emoţie de la soţia Laura, înainte de România – Olanda, cel mai important meci al naţionalei din ultimii 24 de ani. Niţă a fost unul dintre cei mai buni tricolori în faza grupelor şi a primit acest „cadou” din partea Laurei.

Înainte de a începe Campionatul European, i-am spus soțului meu: Iubire, îmi doresc din tot sufletul să fie calificarea, cadoul meu, iar el mi-a răspuns: îți promit ca voi face tot ce pot sa îți îndeplinesc dorința…și așa a fost!

Reclamă

Mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu, fără EL nu ajungeam aici. Mulțumesc din tot sufletul, soțului meu! Ești cel mai bun tată, soț și om de pe pământ! Eu, Andrei și Maya suntem foarte mândri de tine! Ești eroul nostru, dar și al României!

Îți mulțumesc și pentru surpriză, m-ai topit! Mulțumesc echipei, fără ei dorința mea nu era îndeplinită! Felicitări, ați făcut fericiți milioane de români! Mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis urările și felicitările, îmi cer scuze ca nu am putut răspunde fiecăruia. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Te iubesc, tati! Hai, România!”, a scris Laura Niţă, pe Instagram.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

14:14

EXCLUSIVPanică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

14:04

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

14:01

România – Olanda, la EURO 2024: Zeci de mii de români pe Allianz Arena la meciul istoric de la Munchen

13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și