Închide meniul

„Cu siguranţă aş fi fost mai bun!” Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2024, 15:35

Reclamă
„Cu siguranţă aş fi fost mai bun! Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România - Olanda

Memphis Depay, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda, partida din optimile EURO 2024. Starul olandez l-a „înţepat” pe Diego Simeone, după despărţirea din această vară de Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Memphis Depay, în vârstă de 30 de ani, a rămas liber de contract, chiar înainte de participarea la EURO 2024.

Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

Memphis Depay a trimis „săgeţi” către Diego Simeone, pentru faptul că nu a primit suficiente şanse la Atletico Madrid. Acesta a transmis, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu România, faptul că are nevoie de minute pentru a-şi demonstra calităţile.

De asemenea, Depay a transmis că nu i-au fost de ajuns minutele de încălzire primite la Atletico Madrid, fiind un jucător „de explozie”.

„Mi-am dorit de multe ori asta, 90 de minute. Cu siguranță aș fi fost mai bun la clubul pentru care am jucat. Corpul meu are nevoie de minute, sunt un jucător de explozie.

Reclamă
Reclamă 4

Poate că ar fi fost mai bine să am mai puține minute de încălzire și mai multe de joc. Simt că mai am destule de arătat. Și de multe ori am decis meciuri în ultimele 20 de minute. E mai mult spațiu în apărarea adversă atunci”, a declarat Memphis Depay, conform mundodeportivo.com.

Memphis Depay a bifat în total 31 de meciuri la Atletico Madrid, în sezonul precedent. Acesta a reuşit să marcheze nouă goluri şi să ofere două pase decisive.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult!”

Memphis Depay a vorbit înainte de România – Olanda, marele meci din optimile de finală de la EURO 2024. Depay a spus că naţionala sa trebuie să îşi îmbunătăţească jocul.

Reclamă

Depay a mai spus că a fost mulţumit de prestaţia sa în partida cu Austria, pe care echipa sa a pierdut-o cu Austria, scor 2-3.

Olandezul Memphis Depay a declarat, înaintea confruntării de marţi cu România, din optimile de finală ale Campionatului European, că naţionala Ţărilor de Jos nu poate decât să-şi îmbunătăţească jocul după faza grupelor.

„Împotriva Austriei (înfrângere cu 2-3), cred că a fost cel mai bun meci al meu la acest turneu. Dacă marchezi un gol, ai avut un meci bun. Desigur, trebuie să facem mai mult, dar eu personal am fost mulţumit de mine la ultimul meci. Mi-am câştigat duelurile. Nu am avut multe şuturi. A fost un meci dificil pentru noi ca echipă. Este dificil la cel mai înalt nivel şi poţi simţi asta. Dar cred că nu putem decât să ne îmbunătăţim jocul de aici”, a spus Depay, conform news.ro.

Cu toate acestea, Depay a ajuns la 46 de goluri pentru Olanda şi este la patru lungimi de golgheterul all-time al acestei reprezentative. El ar urma să fie titularizat de selecţionerul Ronald Koeman în meciul de marţi împotriva României.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:23

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 iulie

16:02

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

15:53

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România – Olanda 0-3: „Flancul stâng a fost varză. Aşteptam mai mult de la Man”

15:48

FCSB – Corvinul, LIVE TEXT, 20:00. Campioana României joacă primul meci oficial din noul sezon cu trofeul pe masă

15:34

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”

15:10

Eric ten Hag şi-a prelungit contractul cu Manchester United

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și