Închide meniul

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe”, aproape de un transfer colosal

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2024, 16:12

Reclamă
Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe, aproape de un transfer colosal

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România - Ucraina.

Profimedia

Florinel Coman este urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe de România” este aproape de un transfer colosal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a ratat transferul la Al Duhail, după ce arabii nu au vrut să achite într-o singură tranşă clauza de reziliere. 5 milioane de euro este clauza de reziliere impusă de Gigi Becali.

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina

Conform presei internaţionale, Florinel Coman este urmărit la România – Ucraina de reprezentanţii celor de la Beşiktaş.

Şi jurnaliştii de la Ajansspor au dezvăluit că Florinel Coman a fost recomandat la gruparea din Istanbul. „Românul are în contract o clauză de reziliere de 5 milioane de euro„, a specificiat sursa citată anterior. Beşiktaş este una dintre cele mai titrate echipe din Turcia. A cucerit 16 titluri, 11 Cupe şi 9 Supercupe. Mircea Lucescu i-a stat pe bancă între 2002 şi 2004, perioadă în care a câştigat un titlu.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali şi-a dorit să îşi păstreze golgheterul în preliminariile UEFA Champions League. Atacantul de 26 de ani a avut un sezon fabulos. În 38 de meciuri din toate competiţiile, „Mbappe” a înscris 19 goluri şi a oferit 11 pase decisive. Cota lui de piaţă este estimată de Transfermarkt la 7 milioane de euro, dar ar putea creşte după EURO 2024.

Agentul FIFA Cristian Cernodolea a dezvăluit ce i-a transmis un scouter din Bundesliga despre Florinel Coman. „Coman are calitate, dar e plângăcios”, a fost concluzia scouterului.

Florinel Coman, la națională, din păcate, are un trac, un blocaj. Uite, am fost recent cu un scouter din Bundesliga la un meci al celor de la FCSB. Nu vreau să fie un atac la adresa lui Coman, dar vă relatez ce mi-a transmis scouterul: «E un jucător de calitate, care cred că ar putea juca în Bundesliga. Dar se plânge prea mult! Are o atitudine în teren care… E plângăcios».

Reclamă

Aceste aspecte le-am observat și noi, cei din România, însă erau mult mai accentuate în trecut. Acum s-a maturizat și el. E un lider, e alt jucător și cred că și din punctul de vedere al caracterului s-a schimbat foarte mult”, a declarat Cristian Cernodolea pentru gsp.ro.

Florinel Coman a ratat transferul în Qatar, la Al-Duhail. Reprezentanţii lui Al-Duhail veniseră la palatul lui Gigi Becali, să negocieze transferul lui Coman, dar în cele din urmă au renunţat să îl mai ia pe jucător.

Am negociat cu ei, au zis să dea bani în rate. Ei au zis să dea 3,5 milioane, să dea 4 milioane în funcție de meciuri jucate, că ei riscă, jucătorul la națională nu prea a funcționat… Le-am zis că trebuie să riști, dacă vrei. (…)

Banii să fie 5 milioane în cap. Ei, domnule, că nu știu… Eu nu vreau să-l dau, jucătorul face 10 și voi vreți să negociați 5. Dacă dau direct 5, nu mai am ce face. Există și varianta asta. Ei sunt miliardari, dar tot vor să economisească bani”, declara Gigi Becali, la palat, după negocieri.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și