Închide meniul

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

Alex Masgras Publicat: 13 iunie 2024, 23:45

Reclamă
Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

Jucătorii Franţei, la un antrenament, înainte de EURO 2024 / Profimedia

Franţa, vicecampioana mondială, a susţinut un antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024. Elevii lui Didier Deschamps au efectuat joi un antrenament la Paderborn, acolo unde fanii au luat cu asalt arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa, care se află în Grupa D, cu Olanda, Polonia şi Austria, va debuta la turneul final pe 17 iunie, atunci când va juca împotriva Austriei.

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

Echipa naţională a Franţei a avut joi după-amiază şansa de a se convinge că popularitatea sa se extinde dincolo de graniţele ţării. În faţa a 4.000 de persoane (100.000 de solicitări au fost adresate federaţiei), Les Bleus s-au antrenat pentru a doua oară la Home Deluxe Arena din Paderborn, în vestul Germaniei, relatează L’Equipe, potrivit news.ro.

Douăzeci şi trei de jucători s-au antrenat joi. Kingsley Coman, afectat de un uşor virus, şi Kylian Mbappé, care fusese menajat şi a rămas în sala de forţă, nu au păşit pe teren. Deşi nimeni din tabăra Les Bleus nu a vrut să se alarmeze, absenţa parizianului de la antrenament ridică semne de întrebare.

Viitorul madrilen a acuzat dureri de spate la începutul stagiului de pregătire, înainte de a primi o lovitură la genunchiul stâng împotriva Luxemburgului (3-0). Apoi, el nu a fost titularizat împotriva Canadei la Bordeaux (0-0).

Reclamă
Reclamă 4

Cu toate acestea, căpitanul a venit pe final şi a semnat câteva autografe. La rândul său, Aurélien Tchouameni a continuat să se pregătească separat, revenirea sa fiind aşteptată vineri alături de coechipierii săi. Madrilenul a fost însoţit de Ibrahima Konaté, de asemenea slăbit de un virus. Théo Hernandez, cu o entorsă la piciorul stâng, a revenit după ce a ratat meciul de miercuri.

Probleme în lotul Franței înainte de debutul la EURO!

Gât iritat, nas care curge şi frisoane. Aceste simptome au afectat o parte din echipa Franţei încă de la sosirea în Germania. Mai mulţi jucători s-au plâns de această scădere de formă după şedinţa de pregătire de miercuri.

Informaţia a fost confirmată de Ousmane Dembélé într-o conferinţă de presă. Dembele a fost primul care a suferit de rinofaringită. El a fost menajat împotriva Luxemburgului (3-0) la Metz, înainte de a fi scutit de sarcini media la sfârşitul săptămânii trecute.

Reclamă

„Am deschis calea”, a zâmbit Ousmane Dembélé. „Lucrurile stau mult mai bine astăzi, cu excepţia lui Kingsley (n.r. Coman)”.

El nu este singurul care a fost răpus de această infecţie virală uşoară. Didier Deschamps a fost şi el afectat, deşi acest lucru nu l-a împiedicat să vorbească mai tare în timpul antrenamentului.

Cu patru zile înainte ca Les Bleus să întâlnească Austria, situaţia nu este deosebit de îngrijorătoare, menţonază RMC Sport.

Lotul Franței pentru EURO 2024

Portari: Brice Samba (Lens), Mike Maignan (AC Milan), Alphonse Areola (West Ham).

Fundași: Benjamin Pavard (Inter), Jonathan Clauss (Lens), Dayot Upamecano (Bayern Munchen), Jules Kounde (Barcelona), William Lintasa (Arsenal), Ferland Mendy (Real Madrid), Theo Hernandez (AC Milan), Ibrahima Konate ( Liverpool).

Mijlocași: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Aurelien Tchouameni (Real Madrid), N’Golo Kante (Al Ittihad), Adrian Rabiot (Juventus), Warren Zaire-Emery (Paris Saint-Germain), Youssouf Fofana (Monaco).

Atacanți: Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Olivier Giroud (AC Milan), Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain), Ousmane Dembele (Paris Saint-Germain), Randal Kolo Muani (Paris Saint-Germain), Marcus Thuram (Inter), Kingsley Coman (Bayern Munchen), Bradley Barcola (Paris Saint-Germain).

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:25

LIVE VIDEODavid Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber ACUM, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și