Închide meniul

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

Publicat: 25 iunie 2024, 8:51

Reclamă
Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF şi a anunţat care este prima încasată, până acum, de jucătorii lui Edi Iordănescu la EURO 2024. Patronul de la FCSB a oferit detalii din culise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patru jucători de la campioana României sunt în lotul României la turneul final. Dintre aceştia, doar Florinel Coman a fost titular într-un meci, în victoria cu Ucraina. Olaru a intrat în repriza a doua a ambelor meciuri, iar Şut şi Târnovanu nu au jucat niciun minut.

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că fiecare tricolor şi-a asigurat o primă de 20.000 de euro pentru cele trei puncte din Grupa E. O calificare în optimile de finală de la EURO le-ar aduce un bonus consistent.

La EURO au primit 20.000 de euro, atât a luat fiecare jucător. Cu Ucraina au luat 20.000 de euro, probabil că vor lua mai mult la calificare. Au fost 20.000 de euro de căciulă”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Naţionala României este aproape de a scrie istorie la EURO 2024. Dacă nu pierde cu Slovacia, în ultimul meci din grupă, este sigură de calificarea în fazele eliminatorie. Tricolorii pot ajunge în „optimi” chiar şi cu o înfrângere la limită, dacă Ucraina nu învinge Belgia.

Reclamă
Reclamă 4

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina

Jucătorii lui Edi Iordănescu au obţinut un succes istoric în meciul de debut de la EURO 2024. Au câştigat la scor de neprezentare şi au urcat pe primul loc în Grupa E.

De 24 de ani aşteptau fanii României o nouă victorie la un turneu final de Campionat European. Cu cele trei puncte, tricolorii pot spera cu ochii deschişi la o calificare în optimile de finală. Îşi pot îndeplini obiectivul chiar şi cu o clasare pe cel de-al treilea loc.

Victoria cu Ucraina reprezintă o lovitură şi pe plan financiar. Oficialii Federaţiei vor primi nu mai puţin de un milion de euro. Dacă România se va califica în optimile de finală, vor mai intra în conturi alte 1.5 milioane de euro.

Reclamă

Pentru participarea la Campionatul European din Germania, FRF are asigurată suma de 9.25 milioane de euro.

Premiile pentru EURO 20204:

– victorie în faza grupelor: 1 milion de euro
– remiză în faza grupelor: 500.000 de euro
– calificarea în optimile de finală: 1.5 milioane de euro
– calificarea în sferturile de finală: 2.5 milioane de euro
– calificarea în semifinale: 4 milioane de euro
– calificarea în finală: 5 milioane de euro
– câştigătoarea EURO 2024: 8 milioane de euro

Meciul Slovacia – România va fi miercuri, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:45

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 3 din Austria sunt ACUM, LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și