Închide meniul

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

Publicat: 25 iunie 2024, 8:51

Reclamă
Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF şi a anunţat care este prima încasată, până acum, de jucătorii lui Edi Iordănescu la EURO 2024. Patronul de la FCSB a oferit detalii din culise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patru jucători de la campioana României sunt în lotul României la turneul final. Dintre aceştia, doar Florinel Coman a fost titular într-un meci, în victoria cu Ucraina. Olaru a intrat în repriza a doua a ambelor meciuri, iar Şut şi Târnovanu nu au jucat niciun minut.

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că fiecare tricolor şi-a asigurat o primă de 20.000 de euro pentru cele trei puncte din Grupa E. O calificare în optimile de finală de la EURO le-ar aduce un bonus consistent.

La EURO au primit 20.000 de euro, atât a luat fiecare jucător. Cu Ucraina au luat 20.000 de euro, probabil că vor lua mai mult la calificare. Au fost 20.000 de euro de căciulă”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Naţionala României este aproape de a scrie istorie la EURO 2024. Dacă nu pierde cu Slovacia, în ultimul meci din grupă, este sigură de calificarea în fazele eliminatorie. Tricolorii pot ajunge în „optimi” chiar şi cu o înfrângere la limită, dacă Ucraina nu învinge Belgia.

Reclamă
Reclamă

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina

Jucătorii lui Edi Iordănescu au obţinut un succes istoric în meciul de debut de la EURO 2024. Au câştigat la scor de neprezentare şi au urcat pe primul loc în Grupa E.

De 24 de ani aşteptau fanii României o nouă victorie la un turneu final de Campionat European. Cu cele trei puncte, tricolorii pot spera cu ochii deschişi la o calificare în optimile de finală. Îşi pot îndeplini obiectivul chiar şi cu o clasare pe cel de-al treilea loc.

Victoria cu Ucraina reprezintă o lovitură şi pe plan financiar. Oficialii Federaţiei vor primi nu mai puţin de un milion de euro. Dacă România se va califica în optimile de finală, vor mai intra în conturi alte 1.5 milioane de euro.

Reclamă

Pentru participarea la Campionatul European din Germania, FRF are asigurată suma de 9.25 milioane de euro.

Premiile pentru EURO 20204:

– victorie în faza grupelor: 1 milion de euro
– remiză în faza grupelor: 500.000 de euro
– calificarea în optimile de finală: 1.5 milioane de euro
– calificarea în sferturile de finală: 2.5 milioane de euro
– calificarea în semifinale: 4 milioane de euro
– calificarea în finală: 5 milioane de euro
– câştigătoarea EURO 2024: 8 milioane de euro

Meciul Slovacia – România va fi miercuri, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și