Închide meniul

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2024, 11:44

Reclamă
Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României

Jucătorii naționalei României, după calificarea în optimi la EURO 2024 / Profimediaimages

Gigi Becali a fost uluit de un jucător al naționalei României, care a contribuit la calificarea în optimile de finală de la EURO 2024. Patronul FCSB-ului l-a remarcat pe fundașul dreapta al lui Edi Iordănescu, Andrei Rațiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera se așteaptă ca fundașul de 26 de ani să fie vândut pentru o sumă uriașă de Rayo Vallecano. Rațiu ar avea deja oferte din Premier League.

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României

Rațiu a fost titular în toate cele trei meciuri ale tricolorilor din Grupa E de la EURO 2024.

Cel mai bun jucător, de departe, cât toţi la un loc, a fost Raţiu! Raţiu = zece jucători plus, egal Raţiu. E băiat tânăr, nu e bine ce face, dar e treaba lui. Am vrut de mult să-l iau. 20 de milioane va fi Raţiu, o să vedeţi„, a declarat Gigi Becali.

Andrei Rațiu a avut un discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024. Fundașul echipei naționale a vorbit despre partida cu Slovacia, ultima din faza grupelor.

Reclamă
Reclamă 4

Am tras de noi și am făcut egalul care ne-a fost bun, pentru primul loc. Știam că trebuie să luptăm cu orice și oricine. Nu ne-a interesat că ploua, că adversarii erau duri sau că terenul erau prost.

Suntem împreună, calificarea asta e și a fanilor. Vom trage și mai tare, pentru a fi doar începutul. E bucurie, orice ar veni e bun, am trecut de grupe!”, a spus Andrei Rațiu, la ProTV.

Andrei Raţiu este aproape de un transfer uriaş. Cu cine poate semna după EURO 2024

Andrei Raţiu este aproape de un transfer uriaş. Fundaşul dreapta de 26 de ani poate schimba echipa după finalul EURO 2024. Jucătorul lui Rayo Vallecano este dorit de două echipe importante din Europa.

Reclamă

Italienii de la tuttomercatoweb.com anunţă că Andrei Raţiu ar pute ajunge în Premier League sau în Serie A. Este dorit chiar de fosta echipă a lui Radu Drăguşin.

Rațiu precum Sonic: Genoa și Brighton sunt cu ochii pe fundașul român cu părul albastru! Andrei Florin Ratiu a ajuns in vizorul celor de la Brighton şi Genoa. Fundașul naționalei României continuă să trezească interesul mai multor cluburi europene datorită Campionatului European, asta după ce a avut un sezon excelent la Rayo Vallecano, în Spania.

Părul lui albastru, de altfel, îl ajută și mai mult să atragă atenția. Asemănarea nu este aleatorie cu Sonic, fiindcă părul său albastru te duce, împreună cu viteza lui, la personajul din jocurile video. Rațiu a fost al doilea cel mai rapid jucător din LaLiga 23/24 în spatele lui Vinicius Jr”, a transmis sursa citată anterior.

Andrei Raţiu are o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro şi mai are contract cu Rayo Vallecano până în 2028. A jucat 12 meciuri în ultimul sezon din La Liga. A reuşit un gol în cele 4 partide din Cupa Spaniei.

În vara anului trecut, Rayo Vallecano l-a transferat pe Raţiu de la Huesco pentru numai 500.000 de euro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și