Închide meniul

Harry Kane a scris istorie după golul din penalty marcat cu Olanda. Record uriaş al starului Angliei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iulie 2024, 22:37

Reclamă
Harry Kane a scris istorie după golul din penalty marcat cu Olanda. Record uriaş al starului Angliei

Harry Kane a scris istorie după golul din penalty marcat cu Olanda. Record uriaş al starului Angliei

Profimedia

Harry Kane a scris istorie după golul din penalty marcat cu Olanda. Record uriaş al starului Angliei după ce marcat din penalty-ul acordat cu ajutorul VAR de arbitrul Felix Swayer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane a obţinut un penalty după ce a fost lovit cu talpa în careu de Dumfries. Arbitrul Felix Swayer a fost chemat să revadă faza şi a decis să acorde penalty pentru Anglia.

Harry Kane a scris istorie după golul din penalty marcat cu Olanda

Căpitanul Angliei a transformat impecabil penalty-ul şi a intrat în istoria Campionatelor Europene. Kane a devenit golgheterul all-time în fazele eliminatorii de la EURO. Kane a marcat, astfel, golul cu numărul 6.

Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham

Harry Kane s-a declarat fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham, din meciul Anglia – Slovacia, scor 2-1. Englezii au „tremurat” în optimile de finală de la EURO 2024 şi au obţinut calificarea in extremis. Bellingham a trimis confruntarea în prelungiri cu un gol înscris din „foarfecă”, în minutul 90+5.

Reclamă
Reclamă 4

„A fost greu pentru noi. Am lucrat la atât de multe detalii în timpul săptămânii și iată că până la urmă am avut nevoie doar de un corner bun. În această competiție, trebuie să găsești mereu o cale de a câștiga. Asta am făcut noi astăzi.

Jude a făcut ceea ce ştie să facă. A ținut turneul nostru în viață. A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Angliei. Ce jucător este! Arată mereu de ce este în stare. În momentele importante, el se ridică„, a declarat Harry Kane, potrivit The Independent.

Ulterior, Anglia a câştigat în sferturile de finală la loviturile de departajare cu Elveţia.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și