Închide meniul

„Ce jucător este!” Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham: „Cel mai frumos din istoria Angliei”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2024, 22:42

Reclamă
„Ce jucător este! Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham: „Cel mai frumos din istoria Angliei

Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham

Harry Kane şi Jude Bellingham / Profimediaimages

Harry Kane s-a declarat fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham, din meciul Anglia – Slovacia, scor 2-1. Englezii au „tremurat” în optimile de finală de la EURO 2024 şi au obţinut calificarea in extremis. Bellingham a trimis confruntarea în prelungiri cu un gol înscris din „foarfecă”, în minutul 90+5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham este eroul Angliei de la Campionatul European. A trimis mingea cu o execuţie colosală, când arbitrul se pregătea să fluiere finalul meciului.

Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham

În prelungiri a marcat şi Kane, iar Anglia se va duela cu Elveţia pentru un loc în semifinale.

A fost greu pentru noi. Am lucrat la atât de multe detalii în timpul săptămânii și iată că până la urmă am avut nevoie doar de un corner bun. În această competiție, trebuie să găsești mereu o cale de a câștiga. Asta am făcut noi astăzi.

Jude a făcut ceea ce ştie să facă. A ținut turneul nostru în viață. A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Angliei. Ce jucător este! Arată mereu de ce este în stare. În momentele importante, el se ridică„, a declarat Harry Kane, potrivit The Independent.

Reclamă
Reclamă 4

Starul cotat la 180 de milioane de euro a înscris, din „foarfecă”, cel mai frumos gol de la EURO 2024. Imediat după, s-a îmbrăţişat cu Harry Kane şi i-a „taxat” pe fanii Angliei care fluierau din tribună în minutele de prelungiri. Acesta a cedat!

Gestul său a fost remarcat de camerele TV. Acesta le-a cerut criticilor să tacă.

Golul egalizator al lui Bellingham a fost cel mai târziu înscris de Anglia la un Campionat European, în timpul regulamentar. Mingea a intrat în poartă în minutul 94 şi 34 de secunde.

Reclamă

Anglia s-a calificat în sferturi după 2-1 cu Slovacia

La Gelsenkirchen, slovacii au dominat prima repriză, fiind echipa cu ocaziile. În minutul 5 Hancko a trimis puţin pe lângă poartă, iar în minutul 25 Slovacia a deschis scorul. Ivan Schranz a înscris din pasa lui Strelec, reuşind cel de-al treilea său gol la acest turneu final.

Englezii au devenit mai insistenţi în atac abia la încheierea primei părţi, iar în minutul 49 au înscris, prin Foden, din pasa lui Trippier, însă golul nu a fost validat de VAR pentru poziţia de ofsaid a marcatorului. În minutul 52 şutul lui Harry Kane a fost deviat în corner de Vavro, însă slovacii au fost aproape de 2-0 trei minute mai târziu, când Strelec a trimis de la centrul terenului şi l-a prins pe Pickford ieşit din poartă, dar balonul s-a scurs pe lângă bară şi a ieşit în afara terenului.

Kane a ratat incredibil în minutul 77 şi englezii au rămas fără şut pe poartă în meci. Declan Rice a trimis în bară, în minutul 81, iar echipa lşui Southgate a dat lovitura în minutul 90+5, când Bellingham a egalat din foarfecă. Meciul a intrat în cele două reprize de prelungiri, iar nou intratul Toney a dat pasa de gol din care Kane a înscris cu o lovitură de cap.

A fost minutul 91 când Anglia a preluat conducerea, iar slovacii nu au mai reuşit să revină. Echipa lui Gareth Southgate a suferit în acest meci, dar s-a impus cu 2-1 şi va juca în sferturi împotriva Elveţiei, la Dusseldorf.

ANGLIA: Pickford – K. Walker, Stones, Guehi, Trippier (C. Palmer 66) – Mainoo (Eze 84), D. Rice – B. Saka, Bellingham (Konsa 106), Foden (Toney 90+4) – H. Kane (C. Gallagher 106). SELECŢIONER: Gareth Southgate.

SLOVACIA: Dubravka – Pekarik (Tupta 109), Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka (Bero 81), Lobotka, Duda (Benes 81) – Schranz (Gyomber 90+3), Strelec (Bozenik 61), Haraslin (Suslov 61). SELECŢIONER: Francesco Calzona.

Cartonaşe galbene: Guehi 3, Mainoo 7, Bellingham 17 / Kucka 13, Skriniar 45+1, Pekarik 77, Vavro 108, Gyomber 114

Arbitri: Umut Meler – Emre Eyisoy, Kerem Ersoy (toţi din Turcia) – Rade Obrenovic (Slovenia)

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:10

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

17:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Edi atacă cu Man, Drăguş şi Ianis Hagi. Echipele de start

17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și