Închide meniul
VIDEO

Imagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2024, 10:45

Reclamă
Imagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

Imagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

Jucătorii au sărbătorit alături de fani / Colaj FRF

Au apărut imagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după ce au câștigat Grupa E și au obținut calificarea în optimi la EURO 2024. A fost o sărbătoare de pomină atât la Frankfurt, cât și la întoarcerea în cantonamentul din Wurzburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala României a remizat cu Slovacia, scor 1-1, și și-a asigurat biletele pentru fazele eliminatorii ale Campionatului European. Pentru tricolori urmează meciul de poveste cu Olanda, care este programat pe 2 iulie, de la 19:00, şi care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Imagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024

Jucătorii au făcut o „noapte albă” și au sărbătorit la maximum calificarea așteptată de 24 de ani de fanii României. A fost show total încă din autocar.

Să vină Edi, să vină Edi la băieți„, au cântat fotbaliștii care au obținut o performanță uriașă.

Muzica a răsunat, iar show-ul a continuat după ajungerea la hotel. Sute de fani i-au așteptat, iar Florinel Coman și Denis Alibec au dat tonul distracție. Piesa „Made in Romania” a fost nelipsită. Imaginile postate pe contul de Instagram al Echipei Naționale sunt savuroase. Au adunat mii de aprecieri imediad după ce au fost făcute publice.

Reclamă
Reclamă 4
 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Echipa națională a României (@echipanationala)


Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte

La câteva ore după finalul partidei cu Slovacia, Edi Iordănescu a postat o fotografie, pe paginile sale oficiale de socializare.

În imaginea postată de selecţioner sunt surprinşi toţi jucătorii naţionalei, bucurându-se la finalul meciului cu Slovacia. Iordănescu Jr i-a încurajat pe fani să se bucure pentru faptul că sunt români, dat fiind faptul că naţionala a reuşit o performanţă remarcabilă şi s-a calificat în optimi de pe primul loc în grupă.

Bucurați-vă și fiți mândri că sunteți români”, a fost mesajul postat de selecţioner, la fotografia de grup cu jucătorii naţionalei.

Reclamă

Edi Iordănescu a înregistrat o performanţă fabuloasă pe banca echipei naţionale, pe care o antrenează de la începutul anului 2022. Contractul cu „tricolorii”va expira imediat după EURO 2024, însă selecţionerul a dat deja de înţeles că îl va prelungi, mai ales după rezultatele obţinute în Germania.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024

Duelul România – Olanda este programat marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Se va disputa pe Allianz Arena din Munchen, acolo unde tricolorii au obţinut victoria fabuloasă cu Ucraina, scor 3-0.

Derby-ul pentru un loc în sferturile de finală le aduce faţă în faţă pe Franţa lui Kylian Mbappe şi Belgia.

Meciurile din optimile de finală de la EURO 2024:

Spania – Georgia
Germania – Danemarca
Portugalia – Slovenia
Franţa – Belgia
România – Olanda
Austria – Turcia
Anglia – Slovacia
Elveţia – Italia

Primele meciuri din „optimi” sunt Elveţia – Italia şi Germania – Danemarca. Acestea sunt programate pe 29 iunie.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:50

FotoGermania – Danemarca 0-0. S-a reluat partida din optimi! Meciul a fost întrerupt 20 de minute din cauza furtunii de la Dortmund!

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 37! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

21:26

Presa din Italia şi-a făcut praf jucătorii, după eliminarea de la EURO 2024: „Dezastru” / „Fără suflet şi fără picioare”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și