Închide meniul
EXCLUSIV

Ionel Ganea şi-a ales echipa din prima urnă cu care ar vrea să joace România la EURO 2024: „Nu traversează o perioadă bună”

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2023, 0:00

Reclamă
Ionel Ganea şi-a ales echipa din prima urnă cu care ar vrea să joace România la EURO 2024: „Nu traversează o perioadă bună

Ionel Ganea şi-a ales echipa din prima urnă cu care ar vrea să joace România la EURO 2024

Ionel Ganea, într-un meci amical - Profimedia Images

Ionel Ganea şi-a ales echipa din prima urnă cu care ar vrea să joace România la EURO 2024. Omul care ne-a adus singura victorie la un campionat european speră să jucăm în meciul de deschidere împotriva Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 are loc sâmbătă, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe as.ro. Evenimentul se va desfăluşa la Hamburg. Ganea vrea să evităm cele mai în formă echipe din prima urnă, Franţa, Portugalia sau Anglia.

Ionel Ganea şi-a ales echipa din prima urnă cu care ar vrea să joace România la EURO 2024

„Eu sper să picăm cu Germania, vreau să jucăm cu Germania, pentru că nu traversează o perioadă foarte bună. Au schimbat şi antrenorul, nu sunt prea bine.

Aş vrea să jucăm în meciul de deschidere. Voi merge şi eu la nişte meciuri. Nu ştiu ce va face România la acest european. Voi avea o părere după tragerea la sorţi”, a spus Ganea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Pentru România, aceasta este a şasea participare la Campionatele Europene, după cele din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016. Tricolorii au însă o singură victorie, cea cu Anglia, 3-2, în 2000, care ne-a adus şi singura prezenţă mai departe de faza grupelor.

Reclamă

Cum arată urnele de la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Urna 1

Urna 2

Urna 3

Reclamă 4 / 0/3
  • Olanda
  • Scoţia
  • Croaţia
  • Slovenia
  • Slovacia
  • Cehia

Urna 4

  • Italia
  • Serbia
  • Elveţia
  • Câştigătoare play-off A
  • Câştigătoare play-off B
  • Câştigătoare play-off C

Astfel, „grupa morţii” pentru România ar fi una alături de Franţa, Olanda şi Italia. O grupă care ar putea fi considerată accesibilă ar fi cu Belgia, Slovacia şi Elveţia.

România, cotă 100 la câştigarea EURO 2024

În prezent, tricolorii au cota 100.00 la ridicarea trofeului. Aceeaşi cotă o au şi Ungaria, Cehia, Scoţia şi Serbia.

Mari favorite ale bookmakerilor sunt Anglia lui Harry Kane şi Franţa lui Kylian Mbappe. Ţara gazdă a Europeanului, Germania, este a treia în top. Cu a patra şansă este văzută Portugalia lui Cristiano Ronaldo, iar campioana en-titre, Italia, are cota 12.00.

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024

George Puşcaş a ales grupa ideală pentru România la EURO 2024. Atacantul echipei naţionale a declarat că toate meciurile de la turneul final vor fi extrem de complicate. Vârful celor de la Genoa a prefaţat şi un eventual duel cu Elveţia, mărturisind că elveţienii cu siguranţă vor dori să-şi ia revanşa.

„(N.r Alege o echipă din fiecare urnă) E foarte greu să aleg, ești la European și orice echipă cu care vei juca la European, nu va fi ușor.

(N.r. Ai vrea Anglia?) Merge, da, am și jucat acolo (n.r. râde). (N.r. Slovacia din urna a treia) E o echipă bună. Și în urna a treia sunt echipe bune.

Reclamă

(N.r. Să mai jucăm cu elveţienii?) Va fi un meci super, super greu, să mai jucăm o dată cu elvețienii, vor fi și ei mult mai nervoși, mai supărați pe noi pentru tot ceea ce s-a petrecut în grupa asta. Am fost mai buni, am fost mai compacți și am arătat mai multă unitate, așa, decât ei”, a declarat George Puşcaş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și