Închide meniul

Italienii, reacţie tranşantă despre prezenţa României la EURO 2024: „O posibilă Cenuşăreasa!”

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 18:25

Reclamă
Italienii, reacţie tranşantă despre prezenţa României la EURO 2024: „O posibilă Cenuşăreasa!

Italienii, reacţie tranşantă despre prezenţa României la EURO 2024

Jucătorii României, la începutul unui meci pe Arena Naţională/ Profimedia

Italienii au oferit o reacţie tranşantă despre prezenţa României la EURO 2024. Jurnaliştii din Peninsulă au analizat calificarea „tricolorilor” la turneul final de anul viitor, şi au transmis că echipa naţională poate fi „Cenuşăreasa” din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România îşi va afla astăzi adversarele de la EURO 2024. Tragerea la sorţi, care se va desfăşura la Hamburg, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:00.

Italienii, reacţie tranşantă despre prezenţa României la EURO 2024

Pe lângă faptul că au numit România „o posibilă Cenuşăreasa” de la EURO 2024, italienii au subliniat faptul că echipa naţională nu a pierdut niciun meci în preliminarii şi a încheiat grupa pe primul loc. Aceştia l-au amintit şi pe Radu Drăguşin, dar şi pe Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin.

În privinţa starului echipei, presa din Peninsulă l-a nominalizat pe Ianis Hagi, dar au menţionat despre Radu Drăguşin că şi el ar putea atrage atenţia la turneul final de anul viitor.

„Pare o echipă uzată, dar se aseamănă puțin cu Grecia în 2004, care a surprins pe toată lumea. România arată ca o posibilă Cenușăreasa, dar nu a pierdut vreun meci în grupa de calificare. Adversara principală a fost Elveția, de la care a obținut un egal în primul meci și o victorie în cel de-al doilea. O apărare bine pusă la punct, care a primit doar patru goluri, cu Radu Drăgușin la comandă, în timp ce la mijloc căpitanul Stanciu este susținut de Răzvan Marin și Alexandru Cicâldău.

Reclamă

Starul echipei este Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi. Radu Drăgușin este singurul tânăr jucător interesant, dar ar putea deveni și starul echipei, ținând cont de ceea ce face la Genoa. Este urmărit de cluburi de top„, au notat italienii de la tuttomercatoweb.com.

România, analizată de UEFA înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

România a fost analizată pe site-ul celor de la UEFA, înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Oficialii forului european au amintit de singura calificare a „tricolorilor” în optimile Europeanului, calificare care s-a produs în anul 2000.

Cei de la UEFA au menţionat că România revine la un Campionat European, după opt ani, după ce a ratat prezenţa la cel din 2016, din Franţa. De data aceasta, „tricolorii” şi-au asigurat biletele la EURO după ce au învins Israel.

Reclamă 4 / 0/3

„După ce a ratat calificarea la ultima ediție a Campionatului European, România și-a asigurat calificare la EURO 2024 după o victorie contra Israelului în Ungaria.

De asemenea, oficialii forului european au menţionat de performanţa echipei naţionale de la Europeanul din anul 2000. La momentul respectiv, „tricolorii” au trecut de faza grupelor, reuşind singura victorie din istorie la un turneu final european. Naţionala a învins Anglia cu 3-2, Ionel Ganea reuşind golul victoriei, din penalty, în minutul 89.

România speră că va repeta campania eroică de la EURO 2000, când au ieșit dintr-o grupă din care mai făceau parte Portugalia, Anglia și Germania, iar ulterior au fost eliminați de Italia în sferturi”, au transmis cei de la UEFA.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” Vezi toate știrile
Citește și