Închide meniul

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia cu o execuţie de senzaţie!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2024, 23:37

Reclamă
Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia cu o execuţie de senzaţie!

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia

Lukas Provod se bucură după golul fantastic marcat cu Portugalia / Profimedia Images

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! În minutul 62 al meciului cu Portugalia, Provod a marcat un gol foarte asemănător cu cel înscris de căpitanul României în meciul cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coufal i-a scos mingea la şut lui Provod, la fel cum a făcut Dennis Man la faza în care a marcat Stanciu. Şutul lui Provod a atins bara laterală înainte de a intra în poartă.

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia cu o execuţie de senzaţie!

Golul lui Provod a venit pe fondul dominării Portugaliei. Ulterior, în minutul 69, portughezii au reuşit să egaleze. A fost un autogol al lui Hranac, după ce portarul Stanek a comis şi el o gafă.

Stanek a ieşit şi a respins în picioarele lui Hranac, care şi-a introdus mingea în poartă. Hranac ar fi trebuit să prindă balonul venit dintr-o centrare de pe partea stângă.

Meciul Portugalia – Cehia este în format LIVE TEXT pe AS.ro. Portugalia şi Cehia se întâlnesc în prima rundă a Grupei F de la EURO 2024. Partida se dispută la Leipzig, pe ploaie.

Reclamă
Reclamă 4

Acesta este primul meci pentru Cristiano Ronaldo şi ai săi în tentativa de a câştiga trofeul, unul pe care l-au adjudecat şi în 2016, după o finală extraordinară cu Franţa.

Portugalia: D. Costa – Dalot, Pepe, R. Dias – Cancelo, B. Silva, B. Fernandes, Vitinha, N. Mendes – C. Ronaldo, R. Leao

Rezerve: R. Patricio, J. Sa, Antonio Silva, F. Conceicao, N. Semedo, Diogo Jota, G. Inacio, Joao Felix, P. Neto, J. Neves, R. Neves, Palhinha, D. Pereira, G. Ramos

Reclamă

Selecționer: Roberto Martinez

Cehia: Stanek – Holes, Hranac, Krejci – Coufal, Sulc, Soucek, Provod, Doudera – Kuchta, Schick

Rezerve: Jaros, Kovar, Barak, Cerny, Cerv, Chory, Chytil, Hlozek, D. Jurasek, M. Jurasek, Lingr, Sevcik, Vitik, Vlcek, Zima

Selecționer: Ivan Hasek

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina, în minutul 29! Căpitanul naţionalei a profitat de o eroare în apărarea ucrainenilor.

Matviyenko a ţinut mingea prea mult, i-a pasat-o în cele din urmă lui Lunin, care a gafat. Mingea a ajuns la Dennis Man, care i-a pasat lui Nicolae Stanciu.

Stanciu a reluat din prima, iar balonul s-a dus în vinclul porţii apărate de Lunin. Portarul lui Real Madrid nu a avut nicio şansă să intervină.

Ulterior, în minutul 39 al meciului, Nicolae Stanciu era să marcheze un alt eurogol. El a trimis pe poartă direct din corner, iar balonul a lovit bara.

Selecţionerul naţionalei Ucrainei, Sergiy Rebrov, a mărturisit la conferinţa de presă că principalul jucător al României de care se temea era Nicolae Stanciu.

Cred că cineva a spus că România nu este o echipă foarte puternică, dar a jucat foarte bine în calificări! Stanciu este un jucător foarte bun, îmi place foarte mult, dar toată echipa României este foarte bună, cu succes grație disciplinei și efortului colectiv.

Sunt jucători tineri, foarte buni, care pot decide meciul cu realizările lor de pe teren”, declara Rebrov la conferinţa de presă.

Cristiano Ronaldo, mesaj despre retragere înainte de EURO 2024

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj despre retragere, chiar înainte de EURO 2024. Acesta a recunoscut faptul că la vârsta de 39 de ani, faptul că participă la un turneu final alături de naţionala sa este un mare cadou pe care l-a primit.

Cristiano Ronaldo evoluează la a şasea ediţie de EURO 2024. Starul lusitan este pe cale să devină primul jucător din istorie care reuşeşte o astfel de performanţă.

„Este bine să ai picioarele pe pământ, dar cu gândul la cer și să visezi la Campionatul European. Visăm și suntem pregătiți. Talentul îl avem, dar cum spun de multe ori, talentul se muncește, nimeni nu îți dă nimic. Iar echipa este pregătită să muncească”, a declarat Cristiano Ronaldo, conform marca.com.

Știu că nu mai am mulți ani în fotbal. Să joci fotbal după 35 sau 36 de ani este deja un cadou. Eu am 39 de ani și încerc să savurez 39 de ani”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:31

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

23:15

LIVE TEXTCehia – Turcia 1-1 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:04

Mesajul lui Volodimir Zelenski, după ce Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024: „Marile noastre victorii sunt în față!”

22:54

Radu Drăgușin, mesaj direct pentru contestatari după calificarea României în „optimile” EURO 2024!

22:33

VideoFlorinel Coman și Olimpiu Moruțan s-au descătușat pe manele în vestiar, după calificarea României în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și