Închide meniul

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 12:29

Reclamă
Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB i-a felicitat pe „tricolori” pentru performanţa uriaşă obţinută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Olanda, în optimile EURO 2024. Partida se va disputa marţi, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

Mihai Stoica a transmis un mesaj şi pentru cei mai pesimişti fani ai naţionalei, care nu aveau încredere în naţionala lui Edi Iordănescu. MM a subliniat că „tricolorii” au putut să le facă faţă unor jucători de la Real Madrid sau Arsenal.

De asemenea, Mihai Stoica i-a felicitat pe oficialii FRF pentru faptul că l-au păstrat pe Edi Iordănescu în funcţia de selecţioner, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor.

„Înainte de Euro, pariul pe care-l auzeam era << nu dăm niciun gol în 3 meciuri, cotă 13 >>.

Reclamă
Reclamă 4

Patrioții sperau în locul 3, dar nu prea știau cum. O victorie cu Slovacia poate, că egal cu Ucraina era greu spre imposibil. Ăia jucau pe la Real Madrid și Arsenal. Noi, prin Serie B și Al Akhdoud.

Felicitări tuturor, de la Vasile Mogoș, care s-ar arunca de pe pod (n-am idee de ce, dar e ok), la Edi, care a câștigat grupa.

Și nu în ultimul rând, celor de la FRF, care l-au păstrat pe Edi după ce s-a retrogradat în Liga Națiunilor!”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României

Gigi Becali a fost uluit de un jucător al naționalei României, care a contribuit la calificarea în optimile de finală de la EURO 2024. Patronul FCSB-ului l-a remarcat pe fundașul dreapta al lui Edi Iordănescu, Andrei Rațiu.

Rațiu a fost titular în toate cele trei meciuri ale tricolorilor din Grupa E de la EURO 2024.

„Cel mai bun jucător, de departe, cât toţi la un loc, a fost Raţiu! Raţiu = zece jucători plus, egal Raţiu. E băiat tânăr, nu e bine ce face, dar e treaba lui. Am vrut de mult să-l iau. 20 de milioane va fi Raţiu, o să vedeţi„, a declarat Gigi Becali.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:30

FotoGermania – Danemarca 1-0. Havertz a marcat din penalty. Gol anulat pentru danezi, după intervenţia VAR!

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și