Închide meniul

Nici De Bruyne, nici Lukaku! Cine e jucătorul Belgiei care l-a lăsat mască pe Gigi Becali: „Face 400 de milioane”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iunie 2024, 13:49

Reclamă
Nici De Bruyne, nici Lukaku! Cine e jucătorul Belgiei care l-a lăsat mască pe Gigi Becali: „Face 400 de milioane

Cine e jucătorul Belgiei care l-a lăsat mască pe Gigi Becali: "Face 400 de milioane"

Gigi Becali / Profimedia Images

Jucătorul Belgiei care l-a lăsat mască pe Gigi Becali nu e nici Kevin De Bruyne, nici Romelu Lukaku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeremy Doku l-a impresionat pe patronul FCSB-ului. Becali crede că Doku valorează 400 de milioane de euro după cum a evoluat sâmbătă contra României.

Nici De Bruyne, nici Lukaku! Cine e jucătorul Belgiei care l-a lăsat mască pe Gigi Becali: „Face 400 de milioane”

Cum să poți să faci mai mult? Eu nu mă uit la meciuri internaționale, dar când am văzut cum joacă Doku și Lukaku… ce să le faci?

Sunt echipe prea tari. Au jucători prea valoroși. Nu ai ce să le faci. Și-au dat viața. Ce să le faci? Ce poți să reproșezi echipei? Nu au valoarea lor. Câteodată merge echipa, ‘domnule, avem echipă’. Avem echipă când adversarii au un singur jucător valoros, dar când ăia au câte 4-5 de 200 de milioane de euro unul…

Doku face 400 de milioane. Ce să-i faci lui ăla? După ce am bătut 3-0, am zis: ‘Domnule, dar stai puțin. Eu în mintea mea vreau trofeul’. Ce trofeu? Ăia te mănâncă. Eu am zis lui Mihai (n.r. Mihai Stoica): ’Păi ce se poate, orice! Trofeul’. El îmi zice: ‘Băi, Gigi, tu nu știi fotbal’. E drept, eu știu numai la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Te mănâncă. Ce să faci? Ne-a salvat Niță. Ce poți să faci? Putea acolo să dea Man gol și să se facă 1-1 și asta era”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali e convins că România va fi în optimi la EURO 2024: „Suntem calificaţi”! Ce a spus despre meciul cu Slovacia

Gigi Becali e convins că România va fi în optimi la EURO 2024! Patronul FCSB-ului crede că şi cu o înfrângere naţionala va trece de grupe fiindcă e sigur că Belgia va învinge Ucraina.

România e sigură de calificarea în optimile de finală de la EURO 2024 în cazul în care va obţine un egal în meciul cu Slovacia. Tricolorii sunt pe primul loc în grupă înaintea partidei cu Slovacia.

Reclamă

Noi oricum suntem calificați că Belgia bate Ucraina. Dacă mâncăm bătaie, tot suntem calificați. Noi putem să batem Slovacia”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Mesajul lui Edi Iordănescu după Belgia – România 2-0

Edi Iordănescu a transmis un mesaj pentru suporterii României, după înfrângerea cu Belgia. Echipa naţională a pierdut duelul al doilea din Grupa E, scor 0-2, după ce s-a impus în prima etapă în faţa Ucrainei, scor 3-0.

Tielemans şi De Bruyne au marcat pentru Belgia în meciul de sâmbătă seară de la Koln. Cu toate acestea, România rămâne cu şanse importante de calificare în optimile de finală. În ultima etapă, „tricolorii” vor întâlni Slovacia.

„Când imnul României răsună din zeci de mii de piepturi pe un stadion de la EURO, într-o țară străină, pe finalul unui meci în care suntem conduși, înseamnă că sacrificiul și lupta jucătorilor din teren nu sunt doar apreciate de suporterii români, ci au unit într-o forță copleșitoare toată munca noastră și afecțiunea românilor de pretutindeni.

După atmosfera incredibilă de la Munchen, a venit lecția de susținere și afecțiune de la Koln. Cele mai emoționante momente pentru mine ca antrenor până azi.

Așa cum am promis, echipa asta dă totul”

Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc în nume personal, dar și în numele întregului staff și al vestiarului echipei naționale, în numele tuturor băieților noștri!

Așa cum am promis, echipa asta dă totul. Până la capăt. Indiferent de zi și de adversar, noi suntem români, suntem mândri de asta și luptăm până la capăt!

Uneori iese perfect, alteori nu. Dar când ieșim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România și pentru români, avem toate șansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă!

Ne vom reface fizic atât de repede cât se poate, am strâns deja rândurile și vom fi din nou pregătiți, cu tot sufletul și tot ce avem mai bun fiecare, să vă facem mândri iar!

Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt!”, a transmis Edi Iordănescu, într-un mesaj postat pe frf.ro.

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și