Închide meniul

Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi! Lovitură pentru Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 19:58

Reclamă
Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi! Lovitură pentru Edi Iordănescu

Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi!

Nicusor Bancu / Profimedia

Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi! Fundașul echipei naționale a încasat un cartonaș galben în partida cu Slovacia și va fi suspendat, la un eventual duel viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a se califica fără emoții în optimile EURO 2024, tricolorii au nevoie de un rezultat pozitiv în partida cu Slovacia. În caz contrar, România va sta „la mâna” altor rezultate.

Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi!

Înainte de finalul primei reprize, mai exact în minutul 45+1, arbitrul Siebert i-a acordat un cartonaș galben lui Nicușor Bancu, din cauza protestelor.

Fundașul stânga de la echipa națională a mai încasat un avertisment și în partida cu Belgia, astfel că va rata viitorul meci de la EURO, în eventualitatea unei calificări, dat fiind faptul că la Campionatul European, un jucător este suspendat după ce a încasat 2 cartonașe galbene.

Vestea vine ca o lovitură uriașă pentru Edi Iordănescu, având în vedere că nu mai are în lot niciun fundaș stânga „de meserie”.

Reclamă
Reclamă 4

Cel mai probabil, în eventualitatea unei calificări, Edi Iordănescu va face o improvizație, pentru a acoperi poziția lăsată liberă de Bancu.

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România!

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România! Mijlocașul echipei naționale a restabilit egalitatea în partida de la Frankfrut și a ajuns la cifre fabuloase.

În minutul 35, Ianis Hagi a fost faultat în careu de Hancko, iar, cu ajutorul sistemului VAR, arbitrul a dictat o lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Răzvan Marin a executat penalty-ul și a „rupt plasa”, cu un șut de senzație. Astfel, acesta a ajuns la două reușite la EURO 2024. Mijlocașul a mai marcat și în victoria României cu Ucraina, scor 3-0.

După al 2-lea gol de la acest campionat european, Răzvan Marin a ajuns golgheterul competiției, la egalitate de reușite cu jucători precum: Niclas Fullkrug, Cody Gakpo, Georges Mikautadze, Jamal Musiala și Ivan Schranz.

Echipele de start în Slovacia – România:

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Ianis Hagi, R. Marin, Stanciu, Florinel Coman – Drăguş

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Olaru, 20. Man, 22. Mogoș, 23. Sorescu, 24. Racovițan, 25. Bîrligea, 26. Șut

Selecționer România: Edi Iordănescu

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Strelec, Haraslin

Rezerve: 12. Rodak, 23. Ravas – 4. Obert, 5. Rigo, 6. Gyomber, 7. Suslov, 9. Bozenik, 10. Tupta, 11. Benes, 13. Hrosovsky, 15. De Marco, 20. Duris, 21. Bero, 24. Sauer, 25. Kosa

Selecţioner Slovacia: Francesco Calzona

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:48

LIVE VIDEOCursa de sprint din Marele Premiu al Austriei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY

12:35

„Au fost excepționali!” Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

12:15

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

12:04

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

11:34

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele probabile

11:26

Florin Niţă a ratat transferul. Dezvăluirile după Europeanul senzaţional făcut de portarul României

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și