Închide meniul

„Nu era ok aştepte!” Jucătorul României a semnat cu noua echipă în timpul EURO 2024: „Oferta financiară e foarte bună”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2024, 19:53

Reclamă
„Nu era ok aştepte! Jucătorul României a semnat cu noua echipă în timpul EURO 2024: „Oferta financiară e foarte bună

Jucătorul României a semnat cu noua echipă în timpul EURO 2024

Getty Image

Jucătorul României a semnat cu noua echipă în timpul EURO 2024. Florin Manea a dat detalii despre transferul lui Denis Drăguş la Trabzonspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea, agentul lui Denis Drăguş, a spus că atacantul a semnat cu Trabzonspor pentru că oferta a fost una foarte bună şi că nu putea să mai aştepte.

Jucătorul României a semnat cu noua echipă în timpul EURO 2024

”Să ne înțelegem, Trabzon e o echipă mare în Turcia. L-au dorit mult. Nu era ok să aștepte. E un club la care va juca în cupele europene. Oferta financiară e foarte bună. Niciodată nu știi. Eu cred că Denis și cu mine am făcut o alegere bună. Dacă va pleca de la Trabzon, o va face după ce va scrie și acolo istorie. Oamenii îl vor iubi”, a spus Florin Manea la digisport.ro.

Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

Denis Drăguș a venit cu un pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”. Atacantul echipei naționale este încrezător, chiar dacă selecționata noastră va întâlni o națională de top.

Înainte de meci, România se află pe primul loc în grupa E, cu 3 puncte, urmată de Slovacia, la egalitate cu tricolorii lui Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă

Dat fiind faptul că România are un golaveraj excelent după victoria istorică cu Ucraina, un egal ar putea duce selecționata lui Edi Iordănescu în optimile turneului. De asemenea, o victorie ar califica România în fazele eliminatorii.

De notat este faptul că în fazele eliminatorii se califică primele 2 naționale din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4, din 6, selecționate care se clasează pe locul 3, în ordinea punctelor.

Având în vedere miza meciului, Denis Drăguș a venit cu un pronostic uriaș:

Reclamă

„(n.r. Denis, un pronostic pentru meciul cu Belgia?) 2-0! Pentru noi!”, a spus Denis Drăguș, citat de prosport.ro, după conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă.

Denis Drăguș a avut o prestație excelentă în meciul cu Ucraina, la debutul la EURO 2024. Atacantul echipei naționale a marcat al 2-lea gol al duelului, după ce a primit o pasă excelentă în fața porții.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și