Închide meniul

Oferta pe care o aşteaptă Florin Manea pentru Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0: „Erau scouterii în tribună!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iunie 2024, 8:50

Reclamă
Oferta pe care o aşteaptă Florin Manea pentru Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0: „Erau scouterii în tribună!

Oferta pe care o aşteaptă Florin Manea pentru Radu Drăguşin, după România - Ucraina 3-0

Au apărut detalii despre oferta pe care o aşteaptă Florin Manea pentru Radu Drăguşin, după ce fundaşul de 22 de ani a impresionat în meciul România – Ucraina, scor 3-0, de la EURO 2024. „Poate deveni unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume”, a precizat impresarul tânărului jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin nu le-a dat nicio şansă ucrainenilor în meciul de debut de la Campionatul European. A câştigat toate duelurile, iar cifrele de senzaţie pe care le-a avut au fost remarcate şi de Fabrizio Romano.

Oferta pe care o aşteaptă Florin Manea pentru Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0

Manea a anunţat că scouterii lui Napoli au fost prezenţi pe Allianz Arena şi a avut o reacţie savuroasă.

Am fost spectaculoși. Nimeni nu se aștepta la un asemenea rezultat, o victorie cu 3-0 a României. În ceea ce-l privește pe Drăgușin, ce pot să spun, deja nu mă mai surprinde pentru că știu cum lucrează.

Dacă continuă așa, poate deveni unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume. Astăzi partenerul meu mi-a spus că erau scouteri în tribună de la Napoli la stadion să-l urmărească pe Dovbyk. Poate au văzut și meciul pe care l-a făcut Drăgușin (n.r. râde). Cred că Chiellini și Bonucci sunt mândri de Drăgușin, au fost foarte importanți pentru creșterea lui când era la Juventus”, a declarat Florin Manea pentru tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Reclamă 4

Impresarul român nu se teme pentru viitorul lui Radu Drăguşin, care a fost titular în numai 4 meciuri din Premier League după transferul la Tottenham.

Din câte știu, Spurs nu caută un fundaș central pur, ci mai degrabă un fundaș versatil. În orice caz, Drăgușin este pregătit pentru orice, nu îi este frică de concurență. Eu nu sunt îngrijorat pentru că un fundaș atât de puternic nu poate fi oprit, creșterea lui nu poate fi încetinită. Oricum, Tottenham a avut mereu încredere în el și în Serie A a înfruntat atacanți foarte puternici. Singurul care i-a pus probleme serioase a fost Lautaro, dar vorbim de perioada când Drăgușin juca la Salernitana.

Cu el am făcut mereu alegerile corecte. Visul lui din copilărie era să joace în Premier League, vara trecută Bayern îi oferea dublu, dar el a ales Tottenham. El se gândește la carieră, este un fotbalist cu adevărat inteligent”, a mai spus Manea.

Reclamă

Radu Drăguşin are o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro. Florin Manea a precizat şi în trecut că îi va căuta o nouă echipă fundaşului central, în cazul în care acesta nu va deveni titular de drept la Tottenham.

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0. Jurnaliştii l-au supranumit „patronul din apărare” pe jucătorul lui Tottenham, care a fost imperial în partida cu ucrainenii.

Drăguşin a câştigat toate duelurile avute în meciul cu Ucraina, recuperând trei mingi şi respingând 10 atacuri ale adversarilor. Fundaşul cumpărat de Spurs de la Genoa a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. România – Belgia se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe as.ro.

În cadrul naționalei României este dificil să evidențiezi un singur om. Radu Drăgușin a fost patron în apărare, în timp ce căpitanul Nicolae Stanciu a strălucit cu golul său. Jucătorul de bandă Dennis Man a fost, de asemenea, important cu cele două pase decisive.

Ucraina, care a fost foarte slabă, își ia adio de la victorie atunci când Marin și Drăguș măresc avantajul după pauză. După aceea, România a avut meciul complet sub control. Cei trei marcatori au un trecut în Jupiler Pro League.

Nicolae Stanciu s-a remarcat la Anderlecht, iar Răzvan Marin și Denis Drăguș au evoluat la Standard. În lot au mai fost încă 6 jucători care au evoluat în competiția belgiană”, au scris cei de la sporza.be.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și