Închide meniul

Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 17:17

Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!

Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024

Radu Drăguşin, în timpul unui interviu/ FRF TV

Radu Drăguşin a anunţat care este obiectivul României la EURO 2024. Fundaşul de la Tottenham a dezvăluit că „tricolorii” îşi propun să treacă de grupe la turneul final din Germania, din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la EURO, România va disputa două partide amicale, în această lună. „Tricolorii” se vor înfrunta cu Irlanda de Nord, vineri, de la 21:45, şi cu Columbia, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, 26 martie, de la 21:30.

Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024

Radu Drăguşin a declarat că este nerăbdător să participe la EURO 2024. Cel mai scump jucător român a transmis că toţi „tricolorii” au muncit în preliminarii pentru a fi la startul turneului final din Germania.

Fundaşul central de la Tottenham a mai transmis că obiectivul este clar ieşirea din grupe, fiind de părere că România poate învinge pe oricine.

(N.r. Eşti nerăbdător înainte de EURO) Cu siguranţă, pentru asta am muncit un an şi jumătate alături de colegii mei, pentru asta am venit aici determinat şi motivat să ajungem la EURO.

Reclamă

S-a mai dus puţin din presiune, dar s-a ridicat foarte mult ştacheta. Trebuie să o ţinem acolo. Să trecem de grupe. Datoria noastră e, în primul rând, calitatea jucătorilor, în momentul în care noi suntem liniştiţi, cu mintea limpede, putem să ne batem cu oricine”, a declarat Radu Drăguşin, într-un interviu pentru FRF TV.

România a fost repartizată în Grupa E, la Campionatul European. „Tricolorii” se vor duela cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Islanda – Israel / Bosnia – Ucraina).

„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul

Radu Drăguşin a fost întrebat despre lucrul care l-a impresionat cel mai mult la Tottenham, şi a oferit imediat răspunsul. Fundaşul român a transmis că antrenamentele foarte intense l-au surprins. De asemenea, acesta a mai declarat că s-a acomodat imediat la Spurs, după transferul istoric din iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a dezvăluit că la Tottenham este un mare plus faptul că jucătorii de integrează imediat în grup. Fundaşul român a dezvăluit a fost mereu un obiectiv să ajungă să evolueze în Premier League, iar atunci când a primit ofertă de la Tottenham, nu a stat pe gânduri.

„M-am acomodat foarte bine la Tottenham, m-au primit cu căldură, oamenii de acolo sunt profesionişti din punctul acesta de vedere, mereu încearcă să te facă să te acomodezi cât mai repede. Fotbalul din Anglia a fost mereu un obiectiv pentru mine. Îmi place foarte mult stilul de joc, intensitatea, viteza jocului, iar când au venit mai multe oferte, acolo am vrut să joc.

(N.r. Ce te-a impresionat) M-au impresionat intensitatea antrenamentele, forţa pe care o au băieţii acolo, dezvoltarea fizică şi calitatea lor”, a declarat Radu Drăguşin, conform frf.tv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și