Închide meniul
Video

„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 17:14

Reclamă

„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt, înaintea meciului cu Slovacia

Fanii români, pe străzile din Frankfurt/ AntenaSport

Fanii români fac o atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt, înainte de Slovacia – România. Suporterii naționalei fac spectacol în Germania, înaintea meciului decisiv al „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Slovacia astăzi, de la ora 19:00. Partida de la Frankfurt va fi în format live text, pe AS.ro.

„România, ale” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt, înaintea meciului cu Slovacia

UPDATE: Fanii români continuă spectacolul din Frankfurt! Atmosferă de senzație, cu câteva ore înainte de startul partidei.

„Cine sare, România!” și „România, ale”, sunt scandările preferate de suporterii echipei naționale.

Sute de fani români s-au strâns pe străzile din Frankfurt, în așteptarea partidei decisive a elevilor lui Edi Iordănescu. Suporterii au început să cânte melodii tradiționale românești.

Scandarea preferată a suporterilor români din Germania a fost cea folosită și la meciurile cu Ucraina și Belgia, de la Munchen, respectiv Köln.

Reclamă
Reclamă

România se poate califica în optimi şi cu o înfrângere, dar nu la mai mult de patru goluri diferență. Pentru acest fapt este nevoie ca Belgia să învingă Ucraina.

„Tricolorii” se pot califica astfel în optimi de pe locul al treilea, fiind în luptă cu Ungaria, care are un golaveraj de -3. Echipa națională se clasează deja peste Croaţia, echipă care s-a clasat pe locul al treilea, şi are două puncte.

Totodată, România poate câştiga grupa şi poate avea un culoar favorabil în optimi. Pentru acest fapt, România are nevoie de victorie în duelul cu Slovacia, iar Belgia să nu învingă Ucraina.

Reclamă

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu. Ivan Schranz, jucătorul celor de la Slavia Praga, a marcat cele două goluri ale Slovaciei de la turneul final din Germania, în victoria cu Belgia şi în înfrângerea cu Ucraina.

„Stanciu a fost colegul meu la Slavia, iar acum este un fotbalist emblematic al României. La fel era și la Slavia. În ultimii ani, este cel mai bun fotbalist din țara sa, e un jucător faimos. A marcat un gol senzațional contra Ucrainei, iar aceasta este calitatea sa principală. Va fi dificil să ne apărăm contra lui. Nu trebuie să îi dăm spațiu și nu trebuie să îl lăsăm în poziții de a șuta.

Cum m-am înțeles cu Stanciu? Excelent. Era căpitanul nostru, mă ajuta pe teren, mă punea în situații excelente de a marca. Nici până acum nu am reușit să îl înlocuim în echipă așa cum se cuvine. Mulți fani ai Slaviei încă sunt afectați de plecarea lui. Sper să nu mă întristeze și pe mine acum.

România are un joc rapid și combinativ. A avut o prestația excelentă contra Ucrainei, dar și contra Belgiei, chiar dacă a pierdut. Totuși, și noi ne-am arătat calitățile împotriva Belgiei, meci pe care l-am câștigat. Avem trei puncte în grupă, la fel ca toate celelalte adversare, așa că totul este deschis”, a declarat Ivan Schranz, potrivit sportweb.pravda.sk.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și