Închide meniul

Ronald Koeman a răbufnit înainte de debutul Olandei la EURO 2024! Semnal de alarmă pentru oamenii de la conducerea fotbalului

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 16:45

Reclamă
Ronald Koeman a răbufnit înainte de debutul Olandei la EURO 2024! Semnal de alarmă pentru oamenii de la conducerea fotbalului

Ronald Koeman a răbufnit înainte de debutul Olandei la EURO 2024!

Profimedia

Ronald Koeman a răbufnit înainte de debutul Olandei la EURO 2024! Numărul mare de meciuri în fotbalul masculin este un lucru îngrijorător, a declarat selecţionerul Olandei, scrie DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu întotdeauna este vorba despre sport. Această situaţie ne ‘ucide’ jucătorii”, a spus Koeman.

Ronald Koeman a răbufnit înainte de debutul Olandei la EURO 2024!

El s-a referit la creşterea numărului de echipe în Liga Campionilor în sezonul următor, de la 32 la 36, implicând astfel mai multe partide, dar şi trecerea de la 32 la 48 de echipe la Cupa Mondială începând cu 2026, notează agerpres.ro.

„Adăugăm şi drumurile în Asia sau America pentru meciuri de pregătire, deci este o problemă. În loc să reducă presiunea asupra jucătorilor, devine din ce în ce mai mult”, a spus Koeman.

Urmează, de asemenea, să aibă loc o Cupă Mondială extinsă a cluburilor anul viitor.

Reclamă
Reclamă 4

La EURO 2024, Olanda nu se va putea baza pe mijlocaşii Frenkie de Jong, Teun Koopmeiners, Mats Wieffer, Marten de Roon şi Quinten Timber.

Olanda îşi începe aventura europeană împotriva Poloniei, la Hamburg, duminică. Ceilalţi adversari din grupa D vor fi Franţa şi Austria.

Lotul Olandei pentru EURO 2024:

Portari: Bart Verbruggen (Brighton), Mark Fleken (Brentford), Justin Bijlow (Feyenoord)

Reclamă

Fundași: Virgil van Dijk (Liverpool), Nathan Ake (Manchester City), Daley Blind (Girona), Denzel Dumfries (Inter), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Stefan de Vrij (Inter), Micky van de Ven (Tottenham), Matthijs de Ligt (Bayern Munchen).

Mijlocași: Frenkie de Jong (FC Barcelona), Joey Veerman (PSV), Teun Koopmeiners (Atalanta), Jerdy Schouten (PSV), Georginio Wijnaldum (Al Ettifaq), Tijjani Reijnders (AC Milan), Ryan Gravenberch (Liverpool).

Atacanți: Memphis Depay (Atletico Madrid), Cody Gakpo (Liverpool), Wout Weghorst (Hoffenheim), Xavi Simons (RB Leipzig), Steven Bergwijn (Ajax), Brian Brobbey (Ajax), Donyell Malen (Borussia Dortmund).

Jose Mourinho a spus cine va câştiga EURO 2024 şi cine va lua Balonul de Aur! Ce predicţii a mai făcut portughezul

Jose Mourinho a spus cine va câştiga EURO 2024 şi cine va lua Balonul de Aur! Antrenorul portughez, care a preluat-o recent pe Fenerbahce, a făcut şi alte predicţii.

Mourinho crede că Portugalia va cuceri EURO 2024. El îl vede pe Vinicius câştigătorul Balonului de Aur.

Totodată, Mourinho a prezis, potrivit TNT Sports, că Harry Kane va fi golgheterul EURO 2024, iar Jude Bellingham va fi jucătorul turneului final.

În ultima vreme, s-a vorbit despre interesul lui Fenerbahce pentru Ianis Hagi. Jose Mourinho vrea să construiască o echipă cu care să ia titlul în Turcia.

Arda Guler, Memphis Depay şi Raphael Varane ar fi jucătorii doriţi de Jose Mourinho. Antrenorul portughez a fost convins de turcii de la Fenerbahce să preia echipa cu un salariu anual de 10,5 milioane de euro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și