Închide meniul

Scandal imens la echipa națională a Belgiei, înainte de EURO 2024. Adversarii României ies la atac: „Să își ceară scuze”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 22:26

Scandal imens la echipa națională a Belgiei, înainte de EURO 2024. Adversarii României ies la atac: Să își ceară scuze”

Scandal imens la echipa națională a Belgiei, înainte de EURO 2024

Thibaut Courtois și Domenico Tedesco / Profimedia

Scandal imens la echipa națională a Belgiei, înainte de EURO 2024. Jucătorii reprezentativei se ceartă între ei, cu câteva luni înainte de turneul final care va avea loc în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Belgia în cadrul Grupei E de la EURO 2024. De asemenea, tot din această grupă face parte și Slovacia, dar și echipa națională care se va califica la turneul final din play-off-ul B (acolo unde luptă pentru calificare Bosnia, Israel, Ucraina și Islanda).

Scandal imens la echipa națională a Belgiei, înainte de EURO 2024. Jucătorii vor convocarea lui Thibaut Courtois

Conflictul dintre jucătorii echipei naționale și Thibaut Courtois, de la Real Madrid, a pornit încă din această vară. La momentul respectiv, portarul nu a dorit să joace într-o partidă cu Estonia pentru că nu a primit banderola de căpitan, iar apoi a părăsit lotul naționalei.

Având în vedere acest lucru, mai mulți jucători belgieni nu doresc ca acesta să revină pur și simplu în lotul naționalei. Unul dintre cei mai importanți jucători, Thomas Meunier, a dezvăluit faptul că portarul, accidentat în prezent, trebuie să „își ceară scuze”, înainte de a reveni la națională.

N-am fost acolo când a avut loc discuția, dar am auzit multe lucruri și reacția lui Courtois mi s-a părut puerilă. Înainte să vină înapoi, el trebuie să-și ceară scuze, dacă aceasta e unica soluție pentru a fi Euro. Până la urmă, suntem adulți.

Reclamă

(n.r. legat de conflictul dintre Courtois și selecționerul Belgiei, Domenico Tedesco) Așezați-vă la masă, vorbiți, fiți sinceri și reglați acest conflict pentru binele Belgiei și al echipei naționale. Lăsați toate problemele în spate și jucați fotbal!”, a spus Thomas Meunier, potrivit Het Laatste Niews.

De asemenea, un alt jucător important de la echipa națională a Belgiei, Timothy Castagne, și-a exprimat opinia legată de acest subiect.

„Ar fi bizar dacă Thibaut s-ar întoarce ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a spus și jucătorul celor de la Fulham.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase ştie cum poate trece România de grupe la EURO 2024

Florin Tănase şi-a dat verdictul, după ce a aflat adversarii naţionalei de la EURO 2024. Atacantul a declarat că „tricolorii” trebuie să fie încrezători la turneul final, mărturisind că aceştia pot trece de grupe.

Tănase nu se sperie nici de Belgia, cea mai bine cotată echipă din grupa României. Acesta a amintit de victoria României cu Elveţia, din preliminarii, mărturisind că „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot face o figură frumoasă şi la turneul final de anul viitor, la care speră să participe şi el.

„Normal, nu există meci uşor la EURO, dar trebuie să fim încrezători şi să fim umili ca şi până acum. Cu siguranţă vom face un EURO reuşit.

Orice jucător îşi doreşte să ajungă la un turneu final, dar mai este mult până la turneul final. Sper să fiu sănătos vom vedea.

(N.r. E prea măreţ obiectivul de a ne califica în optimi) Nu, de ce să fie? Dacă am reuşit să învingem şi Elveţia, de ce nu putem învinge Slovacia, Ucraina, chiar şi Belgia.

(N.r. Despre amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia) Două amicale bune, de pregătire. Cu Columbia cu siguranţă va fi un meci frumos”, a declarat Florin Tănase, pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și