Închide meniul

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: „M-am săturat de aceste decizii ridicole”

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2024, 13:07

Reclamă
Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: „M-am săturat de aceste decizii ridicole

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: "M-am săturat de aceste decizii ridicole"

Kasper Hjulmand, într-o discuţie cu Michael Oliver, după Germania - Danemarca / Profimedia

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania. Ţara gazdă s-a impus cu 2-0 în meciul de la Dortmund, dar meciul a fost marcat şi de câteva decizii controversate luate cu ajutorul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Kasper Hjulmand s-a plâns de cele două decizii luate împotriva echipei sale, fiind de părere că ele au decis soarta partidei.

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: „M-am săturat de aceste decizii ridicole”

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Danemarcei, Kasper Hjulmand, a criticat arbitrajul şi deciziile luate după consultarea VAR în meciul cu Germania, din optimile de finală ale Campionatului European – EURO 2024, câştigat cu scorul de 2-0 de gazda competiţiei, relatează AFP, potrivit agerpres.ro.

Consultarea VAR a dus la anularea unui gol înscris de Danemarca şi la dictarea unui penalty pentru Germania.

„Vreau să felicit Germania, noi am fost sub presiune în primele cincisprezece minute, am fost în modul de supravieţuire. După aceea, a fost mai echilibrat, dar acest meci a fost decis de două decizii ale VAR”, a declarat Hjulmand într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Reclamă 4

„La golul nostru a fost vorba de un centimetru, am fotografia aici, nu aşa trebuie utilizat VAR. Iar după niciun minut, e acel penalty acordat Germaniei (pentru un henţ în careu al lui Joachim Andersen, cel care înscrisese golul refuzat mai devreme – n. r.). M-am săturat de aceste decizii ridicole în privinţa henţurilor”, a spus selecţionerul danez.

„Totuşi, nu le putem cere fundaşilor noştri să alerge fără să-şi folosească braţele. În această situaţie, nu este nimic anormal, el sare şi mingea loveşte braţul său. Despre arbitraj vorbesc rar, dar este clar că asta a decis soarta meciului”, s-a plâns Kasper Hjulmand.

„Este frustrant, foarte frustrant pentru echipa mea. Dacă am fi condus cu 1-0, asta ar fi schimbat totul. Fotbalul nu ar trebui să fie aşa”, a conchis el.

Reclamă

„Voi exploda!” Antrenorul lui Radu Drăguşin a făcut praf VAR-ul, după Germania – Danemarca: „Nu de aceea am adus tehnologia”

Antrenorul lui Radu Drăguşin a făcut praf VAR-ul, după Germania – Danemarca. Ange Postecoglou a comentat penalty-ul acordat de Michael Oliver în minutul 69 al partidei de la Dortmund, după consultarea VAR.

În primă fază, arbitrul englez a lăsat jocul să continue, dar acesta a fost chemat să revadă faza. În cele din urmă, Oliver a dictat lovitură de la 11 metri, pentru henţul comis de Andersen. Postecoglou crede însă că decizia luată în teren trebuia să rămână, iar jocul să nu fie întrerupt de VAR.

„Asta e problema. Michael Oliver nu ia această decizie. Asta a fost problema mea tot timpul.

A văzut acțiunea, a considerat că nu este necesar să fie penalty. Asta e problema mea. Dacă mai aud o persoană spunând că VAR nu rearbitrează jocul, voi exploda.

Serios, exact asta fac. Nu de aceea am adus tehnologia, pentru acea decizie. Pentru mine, acea decizie este una destul de ușoară.

Dacă nu ar fi dat penalty, nu am fi vorbit despre asta. Nu are legătură cu Michael Oliver. Criticăm tehnologia pe care am criticat-o în mod constant. Îl susțin pe deplin pe arbitru”, a declarat Ange Postecoglou, citat de independent.co.uk.

Nici Roy Keane nu a fost de acord cu lovitura de pedepsă primită de Germania, spunând că „acesta nu este sportul pe care îl iubim de când eram copii”, în timp ce Ian Wright a declarat că „aceste henţuri nu vor fi niciodată ok cu mine”.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:18

Edi Iordănescu, bornă impresionantă în România – Olanda! Selecţionerul va intra în istoria naţionalei

9:49

Florin Niţă, ofertă de aproape un milion de euro, înainte de România – Olanda! Singura condiţie pusă pentru a semna contractul

9:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

9:14

„Să continuăm să visăm” Mesajul de luptă al naţionalei, înaintea duelului „de foc” cu Olanda: „Putem scrie istorie”

9:01

„Să nu exagerăm!” Mircea Lucescu, verdict despre comparaţiile dintre Gică şi Ianis Hagi! Ce a spus despre România – Olanda

8:54

Uruguay – Statele Unite 1-0. Americanii, OUT de la Copa America. Echipa lui Bielsa e în sferturi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și