Închide meniul

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 11:30

Reclamă
Trei tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024

Naționala României, înaintea unui meci de la EURO 2024/ Profimedia

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024. În cazul în care vor primi cartonaș galben în duelul decisiv cu Slovacia, cei trei jucători nu vor evolua în faza următoare a turneului final, în cazul în care naționala va reuși să se califice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Slovacia, astăzi, de la ora 19:00, la Frankfurt. Partida decisiva va fi în format live text, pe AS.ro.

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024

Răzvan Marin, Marius Marin și Andrei Burcă sunt jucătorii naționalei care riscă să rateze duelul din optimi al României. Răzvan Marin a încasat un cartonaș galben în victoria cu Ucraina, meci în care a reușit să și marcheze.

De cealaltă parte, Andrei Burcă și Marius Marin au fost avertizați în înfrângerea României cu Belgia, din a doua etapă a grupelor. Cei trei jucători au fost titulari în ambele partide ale naționalei.

Cartonașele galbene nu se anulează după faza grupelor, astfel dacă cei trei vor fi avertizați în duelul cu Slovacia, vor rata meciul României din optimi, în cazul în care naționala va reuși să se califice.

Reclamă
Reclamă 4

„Tricolorii” au mari șanse să se califice în optimile turneului final din Germania, și să iasă din grupe la EURO, pentru prima dată după 24 de ani. Naționala s-ar putea duela cu Anglia sau Spania, în cazul în care ar încheia grupa pe locul trei, cu Franța, dacă se va clasa pe locul secund, și cu Olanda sau Slovenia dacă va câștiga grupa.

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România

Andrei Burcă a venit cu o promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! Fundașul echipei naționale a vorbit și despre partida care îi așteaptă pe tricolori, în ultima etapă de la EURO 2024.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil, împotriva unui adversar bun. Suntem pe primul loc, după primele două etape din grupă. Acest prim loc a fost construit cu niște principii. Nu trebuie să ne depărtăm de aceste principii.

Reclamă

(n.r. ar fi un dezastru să ratăm calificare?) Înainte de EURO, nimeni nu de dădea șanse că vom fi în Germania. După calificare, anumiți oameni vorbeau că nu o facem niciun punct. Noi avem niște valori, niște principii.

Noi suntem responsabili de ce facem pe teren. Trebuie să dăm totul pe teren. Lumea apreciază asta. Am fost una dintre cele mai rele zile din viața mea după meciul cu Belgia, nu am reușit să fac fanii fericiți.

Noi am crezut în grup, în unitate, putea să fie și mai rău. Ne-am mai calificat acum 8 ani doar, noi nu avem experiență la acest nivel, noi ne adaptăm. Dar, cu siguranță, noi vom da totul pe teren”, a spus Andrei Burcă, la conferința de presă.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și