Închide meniul

Ucraina – Belgia 0-0! Selecționata lui Rebrov, eliminată de la EURO 2024! Belgienii au terminat grupa pe locul al 2-lea

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2024, 20:53

Reclamă
Ucraina – Belgia 0-0! Selecționata lui Rebrov, eliminată de la EURO 2024! Belgienii au terminat grupa pe locul al 2-lea

LIVE TEXT | Ucraina - Belgia 0-0

Profimedia

Ucraina – Belgia 0-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru ultima etapă a Grupei E, de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, dat fiind și egalul dintre Slovacia și România, meci încheiat cu scorul de 1-1, Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024. Pe 3 s-a clasat Slovacia, în timp ce pe poziția a 2-a s-a situat Belgia. Grupa a fost câștigată de România.

Clasamentul final al Grupei E

1. România 4 puncte (4-3 golaveraj)
2. Belgia 4 puncte (2-1 golaveraj)
3. Slovacia 4 puncte (3-3 golaveraj)
4. Ucraina 4 puncte (2-4 golaveraj)

LIVE TEXT | Ucraina – Belgia 0-0

Min. 65: Ocazie pentru Belgia! Lukaku a trimis un șut din careu, care a fost prins fără probleme de Trubin.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 45+1: Ocazie pentru Belgia! De Bruyne a trimis un șut de la distanță, care a fost respins de Trubin!

Reclamă

Min. 34: Ocazie pentru Ucraina! Sudakov a trimis un șut din careu, care a fost prins de Casteels!

Min. 20: Ocazie pentru Ucraina! Iaremciuk a trimis un șut de la distanță, însă Casteels a reținut mingea.

Min. 7: Ocazie pentru Belgia! Romelu Lukaku a primit o pasă excelentă de la De Bruyne, însă șutul acestuia a fost slab. Trubin a primit fără probleme balonul.

Min. 1: A început meciul Ucraina – Belgia!

Echipele de start:

Ucraina: 12. Anatoli Trubin – 24. Oleksandr Timcik, 13. Ilia Zabarnîi, 3. Oleksandr Svatok, 22. Mikola Matvienko (căpitan), 16. Vitali Mikolenko – 19. Mikola Şaparenko, 18. Volodimir Brajko, 14. Gheorghi Sudakov – 9. Roman Iaremciuk, 11. Artem Dovbik.

Rezerve: 1. Gheorghi Buşcian, 23. Andri Lunin – 2. Iuhim Konoplia, 4. Maksim Talovierov, 17. Oleksandr Zincenko, 21. Valeri Bondar, 26. Bogdan Mihailicenko, 5. Serhi Sidorciuk, 6. Taras Stepanenko, 8. Ruslan Malinovski, 7. Andri Iarmolenko, 20. Oleksandr Zubkov, 25. Vladislav Vanat.

Belgia: 1. Koen Casteels – 5. Jan Vertonghen, 4. Wout Faes, 3. Arthur Theate, 21. Timothy Castagne – 7. Kevin De Bruyne (căpitan), 24. Amadou Onana, 8. Youri Tielemans – 22. Jeremy Doku, 10. Romelu Lukaku, 9. Leandro Trossard.

Rezerve: 12. Thomas Kaminski, 13. Matz Sels – 2. Zeno Debast, 16. Aster Vranckx, 18. Orel Mangala, 23. Arthur Vermeeren, 25. Maxime De Cuyper, 11. Yannick Carrasco, 17. Charles De Ketelaere, 19. Johan Bakayoko, 20. Lois Openda.

Belgia va merge mai departe în cazul în care se va impune, dar va rata calificarea dacă va pierde, iar România nu va fi învinsă.

De partea cealaltă, Ucraina se poate califica de pe primele două locuri cu o victorie. De asemenea, echipa lui Rebrov poate merge mai departe, de pe locul 3, şi cu un egal, cu condiţia ca meciul Slovacia – România să nu se termine la egalitate.

Echipe probabile în Ucraina – Belgia

Ucraina: Trubin – Tymchyk, Zabarnyi, Svatok, Matviyenko, Mykolenko – Yarmolenko, Shaparenko, Brazhko, Mudryk – Yaremchuk
Rezerve: Bushchan, Lunin, Konoplia, Talovierov, Zinchenko, Bondar, Mykhailichenko, Sydorchuk, Stepanenko, Malinovskyi, Sudakov, Tsygankov, Zubkov, Dobvyk, Vanat
Selecționer: Serhiy Rebrov

Belgia: Casteels – Castagne, Faes, Vertonghen, Theate – Tielemans, Onana, De Bruyne – Doku, Lukaku, Bakayoko
Rezerve: Sels, Casteels, Debast, Meunier, Castagne, Witsel, Trossard, Vranckx, Mangala, Vermeeren, De Cuyper, Carrasco, De Ketalaere, Openda
Selecționer: Domenico Tedesco

Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România

Ucrainenii sunt convinși că România va da totul pentru victorie, în duelul cu Slovacia, în ciuda speculațiilor privind un posibil blat, care ar duce ambele naționale în optimi. Aceștia au subliniat că naționala lui Edi Iordănescu nu se poate opri și joacă fiecare meci ca și cum ar fi ultimul.

„Din punctul de vedere al unui fan neutru, naționala României propune cel mai atractiv joc din cvartetul Grupei E.

Ritmul intens, deciziile curajoase și aventurismul ofensiv contribuie la atracția spectatorilor către echipa lui Edi Iordănescu. Belgia și Ucraina sunt constrânse de responsabilitatea rezultatului, în timp ce românii joacă fiecare partidă ca și cum ar fi ultima de la acest turneu final.

După explozivul 3-0 cu Ucraina, a urmat mai puțin fericita partidă cu Belgia, pierdută de «tricolori» cu 2-0, care ar putea reduce din avântul românilor, însă nu credem că se va întâmpla asta. Vor aborda partida cu Slovacia în aceeași manieră, nu se pot opri!

Trupa lui Calzona nu dă semne că și-ar putea forța oponenții să scadă turațiile. România va termina în primele două poziții dacă nu va pierde. În același timp, un egal, despre care toată lumea vorbește, poate elimina Ucraina. Totodată, România poate termina prima în cazul unei victorii sau dacă Belgia câștigă la o diferență mai mică de scor decât trupa lui Edi Iordănescu. Cvartetul care se anunța plictisitor pentru suporterii europeni se dovedește a nu fi plictisitor deloc”, au notat cei de la sport.ua.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și