Închide meniul

UEFA a decis cine merge la EURO 2024, dintre Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan! Vestea primită după scandalul de astăzi

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 februarie 2024, 22:46

UEFA a decis cine merge la EURO 2024, dintre Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan! Vestea primită după scandalul de astăzi

UEFA a decis cine merge la EURO 2024, dintre Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan

Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs / colaj Profimedia Images

UEFA a decis cine merge la EURO 2024, dintre Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan! Istvan Kovacs ar urma să meargă la EURO 2024, potrivit informaţiilor vehiculate în spaţiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost foarte criticat pentru prestaţia de la meciul Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Covăsnenii au acuzat că Istvan Kovacs i-ar fi dezavantajat.

UEFA a decis cine merge la EURO 2024, dintre Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan!

Informaţia mea e că UEFA a luat decizia de a-l opri în lotul pentru EURO pe Istvan Kovacs, nu şi pe Haţegan. Singura brigadă care merge la EURO e a lui Istvan Kovacs.

Acum e numărul 6 în lista arbitrilor FIFA la UEFA. E locul 6, el a fost promovat”, a scris orangesport.ro.

Basarab Panduru, verdict dur după greșelile lui Istvan Kovacs din Sepsi – Universitatea Craiova: „Merită 4 luni de suspendare”

Basarab Panduru a avut un verdict dur după greșelile lui Istvan Kovacs din Sepsi – Universitatea Craiova. Fostul internațional a vorbit despre erorile centralului, din cadrul meciului din Covasna.

Reclamă

Arbitrul a făcut o serie de erori în partida menționată anterior, care a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1. Acesta le-a refuzat 2 penalty-uri celor de la Sepsi și a avut nevoie de intervenția VAR la majoritatea deciziilor importante.

Panduru este de părere că Istvan Kovacs ar trebui să primească 4 luni de suspendare, din cauza greșelilor pe care le-a făcut la duelul de la Sf. Gheorghe. Fostul internațional a menționat și că principala problemă a centralului este că stă prea departe de faze.

„El e foarte bine pregătit, dar tot timpul e departe de faze, niciodată nu e aproape de faze, e la 20 de metri de faze. După fazele astea, Kovacs trebuie să stea patru luni de zile. Patru luni de zile trebuie să-i dai suspendare”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După rezultatul înregistrat în partida dintre Sepsi și Universitatea Craiova, covăsnenii se află pe locul 6 în Liga 1, cu 33 de puncte obținute. De cealaltă parte, oltenii lui Ivaylo Petev se află pe locul al 4-lea, cu 37 de puncte.

Attila Hadnagy: „Arbitrajul a fost penibil”

Directorul sportiv al echipei din Covasna, Attila Hadnagy, a avut un discurs dur la adresa arbitrului Istvan Kovacs după meciul Sepsi – Universitatea Craiova 1-3.

„Sincer, și noi am fost slabi în repriza a doua, dar pot să zic că arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil!

Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. Trebuia să dea «galben!», nu s-a dat.

„Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa”

Domnul Kovacs a fost depășit total după acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!

Este prea arogant, credeți-mă! Nu știu de ce, nu știu ce-i cu aroganța astaa  lui, toată lumea spune că este arogant, numai domnul Vassaras și ceilalți nu văd. 

Omul crede că este cel mai bun arbitru, dar s-a văzut și la meciul de astăzi… Multe, multe greșeli, a enervat pe toată lumea. Și a fost un meci frumos, dar în care a enervat pe toată lumea. ”, a spus Attila Hadnagy, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru

Au fost faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru. Prestația arbitrului român va ridica, din nou, mari semne de întrebare.

Universitatea Craiova a reușit să puncteze în debutul primei reprize, în cadrul meciului din Covasna, dar reușita a fost anulată de sistemul VAR, pe motiv de offside.

Mai apoi însă, Istvan Kovacs a fost protagonistul unor faze controversate. În minutul 19, Debeljuh a fost faultat de Raul Silva, în careu. De asemenea, în minutul 26, Păun a fost lovit cu piciorul de Danciu. La ambele faze, arbitrii din camera VAR nu au intervenit, iar centralul din Carei nu a dictat penalty.

De asemenea, în repriza secundă, Markovic l-a călcat pe Ciobotariu în careul lui Sepsi, dar Istvan Kovacs a dictat penalty în favoarea Craiovei! Totuși, arbitrii VAR l-au chemat la monitor pentru a revedea faza, iar decizia a fost întoarsă.

De asemenea, după această fază a mai existat un moment în care Oteliță l-a ținut de tricou pe Mitriță, iar jucătorul de la Universitatea Craiova nu a mai ajuns la minge. Istvan Kovacs nu a luat nicio decizie, dar penalty-ul a fost dictat abia după intervenția VAR.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și