Închide meniul

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2024, 18:34

Reclamă
Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România - Olanda

Profimedia

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda. Fostul căpitan al României are încredere că naţionala lui Edi Iordănescu poate să se impună în faţa olandezilor. România – Olanda va fi marţi, de la 19:00, live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu a spus că Olanda nu mai are forţa din trecut, deşi dispune de jucători de zeci de milioane de euro. Fostul căpitan al României a vorbit şi despre problemele batavilor.

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda

„Olanda nu mai e ce a fost, nu e de speriat. Din punct de vedere calitativ și individual, Olanda e mai slabă decât ce era la vremea respectivă (n.r. în preliminariile EURO 2008, la singura victorie a României). Atunci, erau jucători care activau la echipe de top, câștigau Ligi ale Campionilor.

Acum, le și lipsesc Frenkie de Jong, Koopmainers. E o echipă haotică, plină de trufie, care crede că doar cu numele poate face totul, dar e o echipă care poate deveni periculoasă când joacă un meci de totul sau nimic.

Avem un colectiv în care avem încredere. Acesta este principalul nostru atu. Suntem o echipă care putem pune probleme oricui. De ce să nu credem şi să nu sperăm. Nu ne-a speriat Olanda până acum cu nimic. Nu ne-a arătat nimic, au şi ei probleme de organizare. Franţa e Diesel, are experienţă şi valoare individuală„, a spus Cristi Chivu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu a mers la Liturghie înainte de România – Olanda

Edi Iordănescu a mers la Liturghie înainte de România – Olanda. „Tricolorii” vor reveni la Munchen, acolo unde vor lupta pentru un loc în sferturile de finală la EURO 2024. Naţionala României va pleca luni spre Munchen, iar Edi Iordănescu a vrut să profite duminică şi să meargă la o Biserică din Wurzburg, oraşul în care „tricolorii” au cantonamentul la acest turneu final.

În cursul zilei de duminică, selecţionerul Edi Iordănescu a mers alături de staff-ul său la Sfânta Liturghie, la biserica din Wurzburg. Mai multe persoane au asistat la slujba ţinută de părintele Ghelasie Păcurar, cel care a fost înaintea meciului cu Slovacia în cantonamentul echipei naţionale.

La finalul slujbei, Edi Iordănescu s-a fotografiat cu mai mulţi oameni prezenţi la biserică, după care s-a întors în cantonamentul naţionalei.

Reclamă

OFICIAL | Lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de România – Olanda

A avut loc o lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de meciul România – Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024. Atacantul care a marcat împotriva Austriei nu mai este coechipier cu Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Memphis Depay, unul dintre fotbaliştii importanţi ai naţionalei Olandei, a fost pus pe liber de Atletico Madrid, a anunţat, duminică, gruparea din capitala Spaniei, cu două zile înaintea meciului Olanda – România din optimile de finală ale EURO 2024.

Memphis Depay, un atacant în vârstă de 30 de ani, venise la Atletico de la FC Barcelona în ianuarie 2023. Atât la echipele de club la care a trecut, cât şi la naţională, el a avut parte constant de critici pentru că nu a avut prestaţii pe măsura aşteptărilor.

Cu toate acestea, Depay a ajuns la 46 de goluri pentru Olanda şi este la patru lungimi de golgheterul all-time al acestei reprezentative. El ar urma să fie titularizat de selecţionerul Ronald Koeman în meciul de marţi împotriva României.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:45

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

12:52

Spaniolii, fanii României la EURO 2024: „Au făcut zgomot!” Tricolorii, analizaţi înaintea meciului cu Olanda: „Şansă de aur!”

12:07

Cum a fost descris Ianis Hagi de francezi, înainte de România – Olanda: „Continuă tradiţia familiei!”

11:06

Olandezii se tem de duelul cu România! Cum i-au numit pe tricolori, înaintea meciului din optimile EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și