Închide meniul

Ce le-a cerut Florin Maxim şefilor Federaţiei, după ce Corvinul a dat de pământ cu Paksi în Europa League: „Mai sunt speranţe!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2024, 22:25

Reclamă
Ce le-a cerut Florin Maxim şefilor Federaţiei, după ce Corvinul a dat de pământ cu Paksi în Europa League: „Mai sunt speranţe!

Ce le-a cerut Florin Maxim şefilor Federaţiei, după ce Corvinul a învins-o pe Paksi FC cu scorul de 4-0, în Europa League

Florin Maxim, în timpul unui meci / Hepta

Iată ce le-a cerut Florin Maxim şefilor Federaţiei Române de Fotbal, după ce Corvinul a dat de pământ cu Paksi în Europa League. Câştigătoarea Cupei României a început perfect sezonul european şi a obţinut o victorie incredibilă pe terenul vicecampioanei Ungariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revelaţia fotbalului românesc a dat lovitura şi în cupele Europene. Corvinul Hunedoara nu i-a dat nicio şansă lui Paksi FC şi s-a impus cu scorul de 4-0.

Ce le-a cerut Florin Maxim şefilor Federaţiei, după ce Corvinul a dat de pământ cu Paksi în Europa League

Imediat după fluierul final, Florin Maxim a făcut un apel la şefii fotbalului românesc şi le cere să îi dea derogare Corvinului pentru a se putea lupta pentru promovarea în Liga 1.

Noi am analizat foarte bine echipa din Paksi, o echipă foarte agresivă. Ştiam că dacă nu ne ridicăm la nivel va fi foarte greu. Astăzi cred că am fost echipa mai bună şi ne-a ieşit absolut totul. Am fost şi mai implicaţi în joc. Pe lângă goluri am mai avut 3-4 situaţii de a marca.

Echipa noastră… am adus mulţi jucători, dar în primul 11 nu am schimbat foarte mult. Au fost doar doi jucători noi.

Reclamă
Reclamă 4

Noi aveam dreptul de promovare, nu ne garanta nimeni că promovăm. Încă mai sunt speranţe, poate Federaţia va da o derogare, să ni se permită să ne batem la promovare. Avem jucători de 22-23 de ani, apărăm în poartă cu un jucător de 20 de ani, vrem să mergem mai departe şi să facem lucruri frumoase„, a declarat Florin Maxim pentru digisport.ro.

Paksi FC – Corvinul 0-4

Corvinul Hunedoara a învins, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Paksi FC, în prima manşă a primului tur preliminar al Ligii Europa.

Golurile echipei lui Florin Maxim au fost marcate de Buş ‘9 şi Lupu ‘45+2, ’86, ‘90+3.

Reclamă

În minutul 76, de la gazde a fost eliminat Szabo.

Meciul a fost arbitrat de norvegianul Mohammad Usman Aslam.

Returul va avea loc la 18 iulie, la Sibiu. Învingătoarea din dubla manşă va juca în turul doi preliminar cu HNK Rijeka (Croaţia).

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:56

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

22:56

Tatăl lui Kobe Bryant a murit la 69 de ani. Kobe Bryant a murit în 2020, la 41 de ani

22:43

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

22:20

FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv

22:17

„Mai avem o pistă” Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: „Atunci îl luăm”

22:03

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Ce l-a deranjat pe milionar: „Gata, la revedere”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și