Închide meniul

Moment de reculegere înainte de PAOK – FCSB! UEFA şi-a dat acordul

Alex Masgras Publicat: 3 octombrie 2024, 19:45

Reclamă
Moment de reculegere înainte de PAOK – FCSB! UEFA şi-a dat acordul

Moment de reculegere înainte de PAOK - FCSB! UEFA şi-a dat acordul

Stadionul lui PAOK Salonic / Profimedia

Va avea loc un moment de reculegere înainte de PAOK – FCSB! Campioana României va juca pe terenul campioanei Greciei în etapa a doua din faza principală Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de pe Toumba se anunță una incendiară. Înaintea duelului, care va fi transmis in format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00, va avea loc un moment de reculegere.

Moment de reculegere înainte de PAOK – FCSB! UEFA și-a dat acordul

Chiar în ziua duelului, UEFA a acceptat cererea echipei lui Răzvan Lucescu de a comemora șase suporteri ai echipei. În 1999, șase fani ai celor de la PAOK Salonic au încetat din viață, în urma unui accident de mașină. Aceștia au fost prezenți la derby-ul cu Panathinaikos de la Atena și se întorceau la Salonic în momentul în care au încetat din viață.

Potrivit gazzetta.gr, pe lângă momentul de reculegere dinaintea partidei, se vor depune și coroane de flori. Această tradiție are loc in fiecare an, din 1999 încoace.

FCSB vine după victoria din prima etapă de pe teren propriu, cu RFS, scor 4-1. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus și în weekend, la Sf. Gheorghe, cu 1-0.

Reclamă
Reclamă

De partea cealaltă, PAOK a pierdut pe terenul celor de la Galatasaray, scor 1-3, în prima etapă din Europa League, dar și în meciul de pe teren propriu din Superliga Greciei, cu Aris, scor 0-1. Meciul a fost transmis live în AntenaPLAY.

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK

Gigi Becali a dezvăluit ce a făcut în noaptea dinaintea meciului dintre FCSB și PAOK. Patronul roș-albaștrilor a ajuns la cinci dimineața la hotel, după ce întreaga noapte a petrecut-o la o biserică, din apropierea Salonicului.

Imediat cum a ajuns la Salonic, Gigi Becali a făcut turul bisericilor, fiind însoțit de patru călugări, care au făcut și ei deplasarea în avionul FCSB-ului. Patronul campioanei s-a oprit la catedrala Grigorie Palama și la biserica Sf Dimitrie.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a închiriat o biserică în apropiere de PAOK, iar slujba a ținut până dimineața. Gigi Becali a anunțat că nu mai are niciun plan pentru ziua de joi, și așteaptă doar să se deplaseze pe „Toumba”, pentru a asista la meciul din Europa League.

„Slujba a fost de noapte. Am venit la 05:30 dimineaţa. Am făcut-o în limba română, azi-noapte. La o biserică din Veria, cam o oră şi ceva de aici (n.r. din Salonic).

Azi nu mai merg nicăieri. Stau să mă odihnesc şi diseară, la meci”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:10

LIVE TEXTPAOK – FCSB 0-0! Duel „de foc” pentru campioana României, cu echipa lui Răzvan Lucescu

22:05

LIVE SCOREPorto – Manchester United se joacă ACUM! Ferencvaros – Tottenham 1-2. Meciurile serii din Europa League

21:49

VIDEO„Made in Romania” a răsunat pe „Toumba”, înainte de PAOK – FCSB! Grecii au pus celebra manea la boxele stadionului

21:44

FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Imagini cu selecţionerul României la Salonic

21:19

FOTO | Cum a fost surprins Gigi Becali în loja de pe stadionul „Toumba”, înainte de PAOK – FCSB!

21:04

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Sper să îi surprindem”

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!” 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și