Închide meniul

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare

Alex Masgras Publicat: 22 iulie 2024, 14:20

Reclamă
Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare

Corvinul Hunedoara, după ce a câştigat Cupa României / Profimedia

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League a fost transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro. Corvinul Hunedoara este singura reprezentantă în acest moment a României în preliminariile Europa League. Câştigătoarea Cupei României a trecut în primul tur preliminar de Paksi FC, urmând ca în turul 2 preliminar să o întâlnească pe Rijeka, vicecampioana Croaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care va trece de Rijeka, Corvinul Hunedoara va juca împotriva câştigătoarei dublei dintre Sheriff Tiraspol (Molodva) şi IF Elfsborg (Suedia). Şi FCSB a făcut parte din tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar Europa League. Dacă va pierde cu Maccabi Tel Aviv, în turul 2 preliminar UEFA Champions League, echipa lui Elias Charalambous va juca împotriva echipei care va pierde dubla Panevezys (Lituania) – Jagiellonia (Polonia).

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League LIVE TEXT, ora 14:00. Lista scurtă de adversari pentru Corvinul Hunedoara

Update 14:20: Dacă va trece de Rijeka, Corvinul Hunedoara o va întâlni în turul 3 preliminar Europa League pe câştigătoarea dublei Sheriff Tiraspol (Molodva) – IF Elfsborg (Suedia).

Update 14:10: Dacă va pierde dubla cu Maccabi Tel Aviv, FCSB va juca în turul 3 preliminar Europa League cu echipa care pierde din dubla Panevezys (Lituania) – Jagiellonia (Polonia) din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Update 14:00: A început tragerea la sorţi.

Reclamă
Reclamă 4

În cazul în care jucătorii lui Florin Maxim vor reuşi să treacă de croaţi, lucrurile se vor complica şi mai mult pentru câştigătoarea Cupei României. UEFA a publicat lista scurtă cu posibilii adversari pentru turul 3, acolo unde se află nume importante ale Europei.

Posibile adversare turul 3 preliminar Europa League

În cazul în care va pierde dubla cu Rijeka, sezonul european al celor de la Corvinul Hunedoara va continua în Conference League.

Reclamă

Posibile adversare turul 3 preliminar Conference League

  • Istanbul Başakşehir (Turcia) – La Fiorita 1967 (San Marino)
  • Maccabi Haifa (Israel) – Sabah (Azerbaidjan)
  • Hapoel Beer-Sheva (Israel) – PFC Cherno More (Bulgaria)
  • Milsami Orhei (Moldova) – FC Astana (Kazahstan)
  • Paksi (Ungaria) – AEK Larnaca (Cipru)

Câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League!

Iată câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League! Echipa lui Florin Maxim a dat o adevărată lovitură, din punct de vedere financiar, după ce a trecut de Paksi.

Potrivit informațiilor oferite de site-ul uefa.com, fiecare formație care câștigă un tur preliminar încasează suma de 175.000 de euro. În total, suma va ajunge la 550.000 de euro, în cazul în care hunedorenii vor fi eliminați atât din Europa League, cât și din Conference League.

Astfel, Corvinul Hunedoara a dat o adevărată lovitură, având în vedere că această sumă este una uriașă, pentru un club de Liga a 2-a.

„Echipa de sub furnale” poate încasa mai mulți bani pe parcursul aventurii europene, însă suma finală depinde strict de performanțele pe care elevii lui Florin Maxim le vor avea în cadrul Europa sau Conference League.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:57

Numele propus de Marcel Răducanu pentru postul de selecţioner al României: „El ar fi potrivit să continue munca”

16:53

„Toate echipele pot fi bătute” Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv! Reacţie despre Tavi Popescu

16:40

Reacţia cehilor după ce au aflat că Sparta Praga o poate întâlni pe FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor!

16:31

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 iulie

16:05

Gigi Becali a recunoscut că a vrut să dinamiteze Liga 1 şi să transfere un titular de la CFR Cluj: „L-am vrut şi îl vreau!”

16:02

„Va fi vai de capul lui!” Gigi Becali, sfat pentru Gică Hagi după ce a fost propus la naţională

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 4 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 5 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 6 VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY
Citește și