Închide meniul

„Am câştigat împotriva arbitrului!” Răzvan Lucescu, criză de nervi chiar şi după victoria în faţa lui Fatih Terim: „Incredibil!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2024, 8:51

Reclamă
„Am câştigat împotriva arbitrului! Răzvan Lucescu, criză de nervi chiar şi după victoria în faţa lui Fatih Terim: „Incredibil!

Răzvan Lucescu, criză de nervi chiar şi după victoria în faţa lui Fatih Terim

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Răzvan Lucescu a făcut o criză de nervi chiar şi după victoria în faţa lui Fatih Terim. PAOK a învins-o pe Panathinaikos, scor 2-1, în etapa a 20-a din campionatul Greciei, dar antrenorul român a izbucnit la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă meciul a avut la centru un arbitru străin, Răzvan Lucescu a izbucnit. S-a năpustat asupra norvegianului Rohit Saggi, cel pe care îl acuză că a ajutat-o pe Panathinaikos.

Răzvan Lucescu, criză de nervi chiar şi după victoria în faţa lui Fatih Terim

Adevărul este că am ratat niște ocazii, asta se poate întâmpla. Nu are nicio legătură cu faptul că a fost un derby. Ne-am creat mai multe ocazii împotriva unei echipe bune. Important este că am câștigat un meci nu doar împotriva unei echipe, ci împotriva unui arbitru„, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport.24.gr.

Lucescu a continuat atacul asupra lui Saggi şi nu îşi explică ce s-a întâmplat pe teren.

Ce am văzut astăzi a fost o rușine pentru fotbal. Arbitrul a tras clar cu o echipă. Le-a dat un penalty inexistent, i-a iertat de un cartonaș roșu. Toate faulturile lor au fost acordate mult prea ușor. Mi se pare incredibil că a venit din altă țară și poate să fluiere așa, să aibă o astfel de atitudine.

Reclamă

Nu îmi dau seama cum arbitrii ajung să facă așa ceva. Distrug echilibrul campionatului„, a mai spus antrenorul lui PAOK, potrivit gsp.ro.

Răzvan Lucescu l-a învins pe „Împăratul” Fatih Terim!

Fatih Terim a pierdut derby-ul din Grecia cu Răzvan Lucescu. PAOK Salonic, echipa antrenată de român, s-a impus cu 2-1, în derby-ul etapei cu numărul 20 din Grecia.

PAOK a trimis prima oară balonul în poartă în minutul 38, dar reuşita lui Koulierakis a fost anulată de VAR, din cauza unei poziţii de offside. În minutul 43, PAOK a reuşit să deschidă scorul prin Despodov, din pasa lui Taison.

Reclamă 4 / 0/3

În debutul reprizei secunde, Panathinaikos a beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Bakasetas a restabilit egalitatea în minutul 51.

La scurt timp, Taison a pasat din nou decisiv, iar acelaşi Despodov a marcat, readucând echipa lui răzvan Lucescu în avantaj. În cele din urmă, reuşita lui Despodov din minutul 56 a stabilit şi rezultatul final al partidei.

PAOK a revenit pe primul loc în Grecia după ce, timp de câteva ore, prima poziţie a fost ocupată de AEK, graţie victoriei de pe teren propriu cu OFI Crete. PAOK are 47 de puncte, în timp ce AEK are 45 de puncte. Panathinaikos, echipa lui Fatih Terim, este pe locul 3, cu 44 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și