Închide meniul

Braga – Estoril, sâmbătă, 21:45, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Finala Cupei Ligii Portugaliei se anunță a fi memorabilă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2024, 10:28

Reclamă
Braga – Estoril, sâmbătă, 21:45, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Finala Cupei Ligii Portugaliei se anunță a fi memorabilă

Braga - Estoril, sâmbătă, 21:45, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Sărbătoarea de pe teren a jucătorilor de la Estoril, după calificarea în finală / Profimediaimages

Braga – Estoril se vede sâmbătă, de la ora 21:45, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacolul este garantat în finala Cupei Ligii Portugaliei 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost surprize importante în semifinalele competiției, două ce primele două clasate echipe din Liga Portugal au fost eliminate și au ieșit din cursa pentru trofeu. Sporting Lisabona a fost învinsă la limită de Braga, în timp ce Benfica a pierdut dramatic, la lovituri de departajare, confruntarea cu Estoril.

Braga – Estoril, sâmbătă, 21:45, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Cea de-a 17-a ediție a Cupei Ligii Portugaliei poate fi câștigată, în premieră, de Estoril. Braga a mai triumfat de două ori, în 2013 și 2020.

Estoril a reușit o performanță fantastică după ce a produs marea surpriză și a eliminat-o pe Benfica. Va juca din nou într-o finală după o pauză de 80 de ani! Singura dată când a mai evoluat cu trofeul pe masă se întâmpla în ediția 1943-1944 a Cupei Portugaliei. Era învinsă atunci chiar de Benfica. Jucătorii pregătiți de Vasco Seabra pot deveni a 7-a echipă care câștigă Cupa Ligii.

Pe locul secund în campionat, Benfica a suferit o dezamăgire uriașă și a ratat un obiectiv important trasat de conducere. A cedat cu Estoril chiar dacă printre titulari au fost Angel Di Maria, Joao Neves, Rafa, Joao Mario și Nicolas Otamendi.

Reclamă

Desigur, suntem foarte dezamăgiți. Când ești într-o semifinală, vrei să mergi în finală și să câștigi trofeul. Dar trebuie să acceptăm că fotbalul este așa. Am făcut un joc bun, am avut șanse de câștigăm, dar din păcate nu am fost eficienți. Am ratat ocazii mari și până la urmă, la penalty-uri, orice se poate întâmpla. Trebuie să acceptăm asta, dar suntem dezamăgiți.

Acestea sunt lucruri care se pot întâmpla. Estoril are jucători foarte rapizi, buni pe tranziție… ne așteptam la acest gen de fotbal de la ei. Au profitat de un moment pentru a marca golul. Noi am avut zece ocazii grozave, dar am marcat o singură dată. Asta este povestea jocului„, a declarat antrenorul Benfică, Roger Schmidt, pentru ojogo.pt.

Campioana en-titre, FC Porto, a fost eliminată din faza grupelor competiției tot de revelația Estoril.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și