Închide meniul

Costel Gâlcă a fost dat afară de la Radomiak! Unde ar putea ajunge fostul antrenor de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 13:03

Reclamă
Costel Gâlcă a fost dat afară de la Radomiak! Unde ar putea ajunge fostul antrenor de la FCSB

Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova

Costel Gâlcă / Profimedia

Costel Gâlcă a fost dat afară de la Radomiak! Omul care a adus ultimul titlu formației patronate de Gigi Becali nu mai este tehnicianul echipei din Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea clubului polonez nu a fost mulțumită de forma echipei pregătite de român, iar astfel au decis să îl dea afară, având în vedere că Radomiak este doar la 6 puncte de ultimul loc al clasamentului.

Costel Gâlcă a fost dat afară de la Radomiak! Ar putea reveni în fotbalul românesc

În momentul de față, echipa poloneză pe care a antrenat-o Costel Gâlcă se află pe poziția a 8-a. Acesta o preluase pe Radomiak în primăvara acestui an, dar se pare că angajamentul acestuia nu a putut fi dus la bun sfârșit din cauza rezultatelor slabe.

Acum, potrivit informațiilor oferite de playsport.ro, Gâlcă ar putea reveni în fotbalul românesc, de unde a plecat, în glorie, în anul 2015. La momentul respectiv, acesta câștiga titlul, Cupa României și Cupa Ligii cu FCSB.

În trecut, Costel Gâlcă a mai fost dorit de conducerea celor de la UTA Arad, dar și de cei de la FC Argeș, echipă care evoluează acum în liga secundă. Totuși, părțile nu au reușit să ajungă la un numitor comun, la momentul respectiv.

Reclamă

Costel Gâlcă exclude o posibilă revenire la FCSB

În vara anului 2015, după ce a reușit să câștige trei trofee într-un singur sezon alături de echipa „roș-albastră”, Costel Gâlcă a plecat de la echipă, după ce nu a fost de acord să primească ordine din partea lui Gigi Becali. Acum, fostul tehnician de la FCSB a dezvăluit faptul că nu ar mai putea lucra niciodată cu latifundiarul din Pipera.

„Fiecare antrenor acceptă ce vrea, dar ştim foarte bine ce se întâmplă în România la mai multe echipe. Unii au influenţă asupra jucătorilor mai mare decât antrenorul. Am mai vorbit cu echipe în trecut, dar nu a fost să fie. Poate pe viitor.

Eu am spus că dacă cineva mă doreşte sunt dispus să mă întorc. Nu însă oricum şi în orice condiţii. Nu am mai vorbit cu Gigi Becali. Nu avem legături. Eu la FCSB e imposibil să mă mai întorc. Am mai spus-o”, a spus Costel Gâlcă, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Gâlcă a pregătit-o pe actuala vicecampioană a României în perioada iunie 2014 – iunie 2015. În total, a adunat 58 de partide pe banca echipei lui Gigi Becali și a obținut o medie de 2,05 puncte per meci, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și