Închide meniul

Mircea Lucescu nu s-a ferit de cuvinte după eliminarea lui Răzvan din Cupa Greciei: „Atât de grav! Nu se justifică”

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 13:20

Reclamă
Mircea Lucescu nu s-a ferit de cuvinte după eliminarea lui Răzvan din Cupa Greciei: Atât de grav! Nu se justifică”

Mircea Lucescu nu s-a ferit de cuvinte după eliminarea lui Răzvan din Cupa Greciei. 

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu nu s-a ferit de cuvinte după eliminarea lui Răzvan din Cupa Greciei. Cel mai titrat antrenor din istoria României a vorbit despre duelul fiului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK Salonic a fost eliminată din semifinalele Cupei Greciei de rivalii de la Panathinaikos. Partida a fost decisă, în mod dramatic, la loviturile de departajare. Acolo, scorul a fost de 6-5 pentru echipa din Atena.

Mircea Lucescu nu s-a ferit de cuvinte după eliminarea lui Răzvan din Cupa Greciei

La sosirea în România, „Il Luce” a spus că echipa fiului său, Răzvan, a avut ghinion și că elevii românului ar fi putut să închidă meciul. De asemenea, Mircea Lucescu a lansat și un atac la adresa arbitrajului și a menționat faptul că arbitrul a prelungit prea mult partida.

Totodată, cel mai titrat antrenor român și-a amintit de un moment asemănător, atunci când a pierdut o finală de Cupa Ucrainei, la loviturile de departajare.

„Se întâmplă asemenea lucruri în fotbal, ar fi putut încheia meciul de cel puţin patru sau cinci ori. A avut ghinion cu incidentul atât de grav care nu justifica prelungirea meciului atât de mult. Au fost patru minute cronometrate şi, până la urmă, s-au dus chiar la 9-10 minute, ceea ce e foarte mult.

Reclamă

Au avut mult şansă cei de la Panathinaikos, care oricum s-au bucurat ca şi cum ar fi câştigat campionatul. A fost dificil din tribună. Am avut în cariera mea multe situaţii asemănătoare. Îmi aduc aminte de o finală din Cupa Ucrainei, cu Dinamo Kiev, eu eram la Şahtior, conduceam cu 3-1 la loviturile de departajare, iar toată lumea credea că s-a terminat. Apoi au ratat trei jucători de la noi şi am pierdut.

Nu e deloc uşor. Momentul acela cu loviturile de la 11 metri e foarte dificil, îţi trec o mulţime de lucruri prin minte. Mai ales la ultimul executant, am văzut că era atât de nesigur… Mi-am dat seama că nu ştie să tragă, a tras foarte prost” , a declarat Mircea Lucescu potrivit orangesport.ro.

Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică

Răzvan Lucescu a fost dat peste cap după înfrângerea dramatică suferită de PAOK în semifinalele Cupei Greciei. Echipa românului a fost eliminată de Panathinaikos după un gol primit în minutul 120+9 şi după ce jucătorii săi au ratat patru lovituri de departajare.

Reclamă 4 / 0/3

„În fotbal sunt şi situații de acest fel. Pe de o parte, e greu de suportat atâta amărăciune, o asemenea supărare. Pe de altă parte, am fost eliminați după o perioadă scurtă în care nu am jucat așa cum ar fi trebuit. Am dominat jocul, am câștigat în timpul regulamentar… am făcut 2-0 și când eram în zece jucători. Am arătat că suntem o echipă care poate juca un fotbal bun împotriva oricărui adversar.

Jucătorii știau foarte bine, de ieri, că am venit aici să ne calificăm. Lucrurile au început foarte bine pentru noi, am făcut 2-0, dar Rahman Baba s-a accidentat. La lovituri de departajare sunt emoții, se poate întâmpla orice și astfel am ratat calificarea. În seara asta, jucătorii au arătat fantastic. Trebuie să continuăm așa cum am fost până la primul meci împotriva lui Panathinaikos de acasă„, a declarat Răzvan Lucescu la flash interviu, potrivit sport24.gr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și