Închide meniul

„Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :)

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 11:08

Reclamă
„Munti time! Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :)

"Munti time!" Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen

Colaj cu Dorinel Munteanu și Xabi Alonso / Profimedia

Dorinel Munteanu a făcut o comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen. Antrenorul echipei din Moldova a vorbit despre performanțele reușite de formația sa, în actualul sezon competițional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oțelul Galați s-a calificat în finala Cupei României după 2-1 cu U Cluj, în semifinale. Elevii lui Dorinel Munteanu se vor duela cu Corvinul Hunedoara pentru marele trofeu, pe data de 15 mai.

Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen

La conferința de presă de la finalul partidei, Dorinel Munteanu a lansat o comparație de senzație cu Bayer Leverkusen și Xabi Alonso.

Acesta a spus că principalul motiv pentru care Oțelul și Bayer au avut succes este legat de faptul că jucătorii înțeleg foarte bine mesajele transmise de antrenori.

„Se poate vorbi şi de Munti time, se poate vorbi şi de Alonso time. Xabi Alonso, de la Leverkusen, care câştigă, a câştigat foarte multe puncte în ultimele minute, de-aia a ieşit campioană.

Reclamă

Este vorba de înţelegere, mesajele mele cum sunt înţelese de echipă”, a declarat Dorinel Munteanu, după Oţelul – U Cluj 2-1.

Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei

Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei. Antrenorul echipei din Moldova a vorbit deschis despre performanța reușită de formația pe care o pregătește, dar și despre problemele acesteia.

„Sunt bucuros pentru că am reușit să ajungem în finala Cupei României! Cum am spus și la începutul meciului, a fost un parcurs foarte dificil. A fost un meci greu, cu o echipă bună. Totuși, cred că am câștigat pe merit. Astăzi, mă bucur pentru tot Galațiul, pentru suporterii noștri, pentru tot ce a realizat această echipă. Acești jucători merită sprijin. Le mulțumesc tuturor care au fost lângă mine. De 3 ani încercăm să ne autodepășim și să facem performanță!

Reclamă 4 / 0/3

În perioada asta, jucătorii au înțeles ce mesaj le-am transmis, în fiecare zi. Trebuie să ai încredere în grup, în pregătirea fizică. Suntem într-un an bun. Am reușit să promovăm în fiecare an, acum facem o figură frumoasă. Sunt convins că nu ne oprim aici! Îmi doresc să fie totuși mai bine anul viitor, din punct de vedere financiar.

Finala va fi foarte grea, un meci greu cu Hunedoara. Mai avem totuși meciuri până atunci, trebuie să câștigăm puncte.

Din punct de vedere sportiv suntem pregătiți pentru Europa. Totuși, ne lipsește partea financiară! În fiecare dimineață mă trezesc cu speranța că vor fi oameni care să vină alături de echipă! Avem nevoie de un buget mult mai mare, pentru a merge în Europa. Avem cel mai mic buget din Ligă”, a spus Dorinel Munteanu, la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și