Închide meniul

Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 13:05

Reclamă
Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!

Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor

Gabi Balint şi Emeric Ienei / Facebook Gabi Balint

Gabi Balint, unul dintre cei care au marcat de la loviturile de departajare la Sevilla, a avut un mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Balint şi-a adus aminte de un interviu acordat după semifinala de vis cu Anderlecht.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sper să aducem cupa la Bucureşti„, a spus Gabi Balint în acel interviu. „Pele” s-a ţinut de cuvânt şi a contribuit decisiv la succesul istoric de la Sevilla. La 38 de ani, Balint a glumit pe seama premoniţiei pe care a avut-o.

Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor

„Sper să aducem cupa la Bucureşti”, aṣa încheiam interviul după semifinala cu Anderlecht de la Bucuresti.Am adus-o cu armata”, a postat Gabi Balint pe Facebook. Mesajul a însoţit o imagine cu un soldat care ţine Cupa Campionilor.

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

Reclamă

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE

Căpitanul Stelei a încasat un cartonaș galben, în returul semifinalei cu Anderlecht (3-0), încă din minutul 5. Astfel, el a fost suspendat pentru finala de la Sevilla. Banderola a trecut pe brațul lui Ștefan Iovan.

Aș fi regretat faptul că nu am jucat finala dacă era singura și în cazul în care am fi pierdut. Dar faptul că am mai jucat o semifinală și încă o finală, asta a contat foarte mult. În viața unui sportiv e ceva special, mai ales că unii nu au ajuns nici acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Așa a fost să fie și bine că am reușit să câștigăm. Și le mulțumesc că datorită lor am reușit să mai joc două finale. Adică Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală și apoi încă o finală de Cupa Campionilor Europeni.

Ar fi fost regretul mare dacă pierdeam. Era prima noastră finală și eram o echipă nouă în fotbalul european, formată numai din jucători români. Bucuria a fost foarte mare pentru că am reușit să facem această performanță în Spania și împotriva Barcelonei. E o mare performanță”, a spus Stoica, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” Vezi toate știrile
Citește și