Închide meniul

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2024, 18:05

Reclamă
Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam a reacţionat la scurt timp după atacul lui Ciprian Tătăruşanu, la adresa sa. „Eroul de la Sevilla” a recunoscut că nu a avut o relaţie bună cu fostul portar de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a avut o reacţie acidă la adresa lui Helmut Duckadam. Acesta a transmis că nu a fost niciodată ajutat cu un sfat de „Eroul de la Sevilla”, în perioada în care apăra la FCSB.

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu a mai dezvăluit că Helmut Duckadam îl criticat de fiecare dată când avea ocazia, lucru care nu i se părea normal.

După aceste dezvăluiri, a venit şi replica lui Helmut Duckadam. „Eroul de la Sevilla” a transmis că tot ceea ce a spus Ciprian Tătăruşanu este adevărat.

Duckadam a recunoscut că îl susţinea pe Zapata, concurentul pe post al lui Ciprian Tătăruşanu, şi îşi dorea ca „Tătă” să facă mai multe pentru FCSB, ţinând cont de suma pentru care a fost transferat. 1,5 milioane de euro a plătit Gigi Becali, în 2009, pentru a-l aduce la FCSB pe Tătăruşanu, de la Gloria Bistriţa.

Reclamă
Reclamă

„Tot ce a zis el e adevărat. Și ce a zis el, și ce am zis eu. Eu nu l-am criticat. În perioada în care nici nu eram la Steaua, l-am lăudat pe Zapata, care era concurent cu el, când a venit de la Bistrița. Am zis eu, în perioada aceea, că trebuia să facă mai multe, pentru suma pentru care a fost transferat, atâta tot. În rest, tot ce a declarat el și ce am declarat eu este adevărat. Probabil că au fost critici acide, dacă asta a zis. Nu vreau să fac un subiect din asta”, a declarat Helmut Duckadam, conform prosport.ro.

Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam

Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam. Fostul portar de la FCSB a spus că „Eroul de la Sevilla”, pe vremea când era preşedintele clubului, nu i-a dat niciodată un sfat pozitiv.

Mai mult, Tătăruşanu a fost deranjat de faptul că Duckadam nu îi spunea nimic în faţă, dar îl critica dur la TV. Cei doi au avut o relaţie tensionată pe vremea când au colaborat la FCSB.

Reclamă

„Cel mai bun exemplu e Duckadam, care, deși a fost președintele Stelei atâția ani, nu mi-a dat niciun sfat pozitiv. Venea la antrenamente, ne-am văzut de multe ori, dar niciodată nu m-a oprit să-mi dea un sfat! Însă imediat cum a avut ocazia, m-a criticat dur în public, și au fost critici destul de acide.

Și văd că se întâmplă asta cu toți portarii care evoluează la Steaua. Nu am încercat să vorbesc cu el, mi s-a părut că nu e normal ce face și am evitat să-i cer explicații”, a spus Ciprian Tătăruşanu la gsp.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

  • FCSB

    57%

  • Dinamo

    30%

  • Egal

    12%

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

21:13

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Momentul în care va renunţa la acţiuni: „Exemplul personal e important!”

20:35

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

20:12

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

19:52

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”
Citește și