Închide meniul

Kevin De Bruyne l-a uimit pe un fost internaţional român. „Şi dacă avea piciorul în ghips, era mai bun! E dintre fotbaliştii mari de tot!”

Mihai Ispas Publicat: 18 iunie 2021, 9:04

Kevin De Bruyne l-a uimit pe un fost internaţional român. „Şi dacă avea piciorul în ghips, era mai bun! E dintre fotbaliştii mari de tot!

Profimedia

Kevin De Bruyne l-a uimit pe un fost internaţional român

  • Kevin De Bruyne, decisiv la Euro 2020
  • Belgianul a adus victoria cu Danemarca

Kevin De Bruyne l-a impresionat pe Basarab Panduru. Fostul jucător al Stelei şi al echipei naţionale a rămas impresionat de evoluţia belgianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin De Bruyne a fost lăudat de Basarab Panduru: „Face parte dintre fotbaliștii ăia mari de tot”

Acesta a intrat la pauză, când echipa sa era condusă cu 1-0, şi a dat o pasă de gol şi un gol. De Bruyne venea după accidentarea suferită în finala Champions League.

„Cred că jucătorul ăsta (n.r. De Bruyne) și dacă avea piciorul în ghips intra pe teren și era mai bun decât mulți alții pe care i-am văzut la Euro. Eu n-am văzut în viața mea o diferență atât de mare între el și restul. Atenție, un jucător care s-a antrenat cum s-a antrenat în ultima vreme.

Reclamă

Intră, primește mingea cu spatele la colegi, la golul de 1-0. El îi vede, a știut ce face, a ridicat-o, l-a lăsat pe Thorgan Hazard cu poarta goală. Apoi a șutat și a marcat golul ăsta. De Bruyne face parte dintre fotbaliștii ăia mari de tot!”, a spus Panduru, pentru telekomsport.ro.

De Bruyne, decisiv în Danemarca – Belgia 1-2

Belgia a obţinut o nouă victorie la Euro 2020. După 3-0 cu Rusia, „diavolii” s-au impus cu 2-1 contra Danemarcei, chiar la Copenhaga.

Reclamă

Intrarea în minutul 46 a lui De Bryune, aflat la debutul în competiţie, s-a dovedit decisivă. Starul lui City a pasat la reuşita lui Thorgan Hazard, din minutul 55, şi a marcat golul victoriei, în minutul 71.

Poulsen le adusese pe gazde în avantaj încă din minutul 2, cu al doilea cel mai rapid gol din istoria Euro. După victoria de astăzi, Belgia a devenit a doua echipă calificată în optimi, după Italia.

„De Bruyne a inspirat-o pe Belgia spre victorie şi spre un loc în optimi”, a scris UEFA pe contul de Twitter al competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 29 de ani, De Brunye are 21 de goluri în 80 de meciuri, la echipa naţională.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Erling Haaland, hat-trick fabulos la Manchester City
Fotbal extern • 27 feb., 23:06
Erling Haaland, meci istoric la Manchester City! A dat cinci goluri într-o oră! Kevin de Bruyne, patru pase decisive
Kevin de Bruyne, cifre fabuloase în Champions League
Liga Campionilor • 13 feb., 22:49
Kevin de Bruyne, cifre fabuloase în Champions League! A fost decisiv la Manchester City, după ce a revenit pe teren
Kevin De Bruyne, după ce a înscris în Newcastle - Manchester City
Premier League • 13 ian., 22:03
Kevin De Bruyne, prestaţie magnifică la revenirea în Premier League! Belgianul a orchestrat revenirea spectaculoasă a cetăţenilor
Veste uriaşă pentru Manchester City! Când va reveni Kevin de Bruyne pe teren
Premier League • 7 dec., 14:13
Veste uriaşă pentru Manchester City! Când va reveni Kevin de Bruyne pe teren
Kevin de Bruyne, țina unei echipe din Liga a 2-a din Arabia Saudită
Premier League • 26 nov., 13:04
Kevin de Bruyne, ținta unei echipe din Liga a 2-a din Arabia Saudită! Cât cere Manchester City în schimbul belgianului