Închide meniul
NEWS ALERT

Xavi a anunţat plecarea de la Barcelona! „Ca fan, cred că e momentul să plec în iunie”

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 23:22

Reclamă
Xavi a anunţat plecarea de la Barcelona! „Ca fan, cred că e momentul să plec în iunie

Xavi a anunţat plecarea de la Barcelona

Xavi, în timpul unui meci - Profimedia Images

Xavi a anunţat plecarea de la Barcelona după încă un eşec usturător, 3-5 cu Villarreal. Antrenorul catalanilor susţine că faptul că este fan al echipei blaugrana îl obligă să se despartă de clubul iubit la finalul stagiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele 14 zile, Barcelona a ratat două trofee, Cupa şi Supercupa Spaniei, fiind învinsă şi în campionat de către Villarreal, cu un ireal 3-5, în La Liga.

Xavi a anunţat plecarea de la Barcelona

„Am ajuns la un punct de la care nu există întoarcere. Este timpul pentru o schimbare. Ca fan al Barcelonei, cred că este timpul să plec de la club.

Am vorbit azi cu conducerea clubului şi i-am anunţat că voi pleca pe 30 iunie. Azi am făcut greşeli, dar am avut şi un penalty neacordat. Chiar şi al patrulea arbitru mi-a spus că a fost penalty”, a spus Xavi, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Barcelona – Villarreal 3-5

Barcelona – Villarreal 3-5 a fost încă un meci de coşmar pentru Xavi, în La Liga. Catalanii au pierdut incredibil meciul de pe Stadion Estadi Olímpic, după ce revenise senzaţional.

„Submarinul galben” a condus cu 2-0, după golurile marcate de Moreno şi Akhomach. Barcelona a revenit în numai 11 minute, după reuşitele lui Gundogan, Pedri şi autogolul lui Bailly.

Barcelona părea că se îndreaptă spre victorie, dar a urmat o perioadă de coşmar: Guedes a egalat în minutul 84, Sorloth i-a adus pe oaspeţi în avantaj în minutul 90+9, iar Morales a stabilit scorul final, în minutul 90+12.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Xavi a ajuns la 16 goluri încasate în ultimele 13 zile, timp în care a pierdut şi două trofee, după 1-4 cu Real Madrid în finala Supercupei şi 2-4 cu Bilbao, în Cupa Regelui. Victoriile au venit cu Betis, 4-2 şi cu Salamanca, 3-1, în Cupa Spaniei.

După primele 21 de etape, Barcelona este la 10 puncte distanţă de liderul Real Madrid şi la 8 lungimi de echipa de pe locul secund, Girona.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și